dm

Otvorena prva dm trgovina u Neumu

Najveći drogerijski lanac u BiH, dm drogerie markt, u četvrtak je otvorio svoju prvu trgovinu u jedinom bh. gradu na moru. 

Tako će od sada i stanovnici Neuma ali i brojni domaći i strani turisti koji tijekom ljetne sezone posjećuju našu obalu na jednom mjestu moći potražiti različite proizvode iz bogatog asortimana zdrave hrane, svakodnevne njege i ljepote, domaćinstva te iz asortimana za bebe. 

Odabrani najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj, omiljeni njemački trgovački lanci

Najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj su njemački trgovački lanci, a ispitanici kao presudni faktor navode harmonične odnose, sigurnost radnog mjesta, priliku za napredak u struci i visinu plaće, pokazalo je novo istraživanje o najpoželjnijim poslodavcima koje je proveo portal MojPosao na 10.000 ispitanika.

Najpoželjniji ovogodišnji poslodavac je tvrtka dm-drogerie, na drugom je mjestu trgovački lanac Lidl, a na trećem Müller, priopćio je portal MojPosao u utorak.

Izabran 'Najpoželjniji poslodavac u BiH' za 2018. godinu

Prema mišljenju bh javnosti, Najpoželjniji poslodavac u BiH za 2018. godinu je kompanija dm drogerie markt, kojoj je ova prestižna titula dodijeljena treću godinu zaredom na svečanoj ceremoniji održanoj u petak, u hotelu Holiday u Sarajevu. Priznanje Najpoželjniji poslodavac u BiH dodjeljuje kompanija Kolektiv – Posao.ba, koja već 12 godina organizira opsežno istraživanje tijekom kojeg građani putem portala Posao.ba imaju priliku glasati za poslodavce koji po njihovom mišljenju zaslužuju titulu najpoželjnijih.

Kompanija dm povlači s tržišta dječje kašice

Iz kompanije dm drogerie markt obavještavaju javnost kako je iz predostrožnosti povučen proizvod babylove jagoda i malina sa jabukom od 190 grama, za djecu stariju od 4 mjeseca, s rokom trajanja 5.7.2019. Kao razlog povlačenja proizvoda naveli su da su prilikom kontrole proizvoda u jednoj staklenki pronađeni ostaci sredstva za čišćenje koje sadrži klor.

Svi žele raditi ovdje: Evo kolike su plaće radnicima dm-drogerie markt Hrvatska

Dm-drogerie markt Hrvatska u poslovnoj je godini 2016./2017. koja za njega završava u rujnu, ostvario ukupan promet od 2,1 milijardu kuna, što je rast od 5,4 posto, a očekuje se da će neto dobit biti na razini od 74 milijuna kuna, izvijestio je u četvrtak direktor te tvrtke Mirko Mrakužić na konferenciji za novinare

Konzum i dm na meti lažnih nagradnih igara gdje se dijele nagradni bonovi

Ovih dana na društvenoj mreži Facebook i Viberu pojavile su se lažne nagradne igre u kojima Konzum i dm dijele nagradne bonove u vrijednosti od 150 KM. Kako biste osvojili bon, dovoljno je odgovoriti na tri kratka pitanja, ostaviti osobne podatke i podijeliti objavu na Facebooku uz opis “Hvala Konzum” odnosno “Hvala dm”. U objavi stoji: “Slučajno ste izabrani da dobijete kupon u vrijednosti od 150 KM, Konzum.

Lider na drogerijskom tržištu njemački dm otvorio tgovinu u Posušju

POSUŠJE– Lider na drogerijskom tržištu BiH, kompanija dm, danas je u Posušju otvorila svoju prvu prodavnicu u ovom gradu. Sada prodajna mreža dm-a u BiH broji 67 prodavnica u 39 gradova. Novootvoreni moderno opremljen prodajni prostor površine 340 m² nalazi se u ulici Katarine Zrinske 2 i nudi bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih, brendova. Na usluzi svim posjetiteljima je četvero zaposlenika.

Pretplati se na RSS - dm