dm

Svi žele raditi ovdje: Evo kolike su plaće radnicima dm-drogerie markt Hrvatska

Dm-drogerie markt Hrvatska u poslovnoj je godini 2016./2017. koja za njega završava u rujnu, ostvario ukupan promet od 2,1 milijardu kuna, što je rast od 5,4 posto, a očekuje se da će neto dobit biti na razini od 74 milijuna kuna, izvijestio je u četvrtak direktor te tvrtke Mirko Mrakužić na konferenciji za novinare

Konzum i dm na meti lažnih nagradnih igara gdje se dijele nagradni bonovi

Ovih dana na društvenoj mreži Facebook i Viberu pojavile su se lažne nagradne igre u kojima Konzum i dm dijele nagradne bonove u vrijednosti od 150 KM. Kako biste osvojili bon, dovoljno je odgovoriti na tri kratka pitanja, ostaviti osobne podatke i podijeliti objavu na Facebooku uz opis “Hvala Konzum” odnosno “Hvala dm”. U objavi stoji: “Slučajno ste izabrani da dobijete kupon u vrijednosti od 150 KM, Konzum.

Lider na drogerijskom tržištu njemački dm otvorio tgovinu u Posušju

POSUŠJE– Lider na drogerijskom tržištu BiH, kompanija dm, danas je u Posušju otvorila svoju prvu prodavnicu u ovom gradu. Sada prodajna mreža dm-a u BiH broji 67 prodavnica u 39 gradova. Novootvoreni moderno opremljen prodajni prostor površine 340 m² nalazi se u ulici Katarine Zrinske 2 i nudi bogat asortiman proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih, brendova. Na usluzi svim posjetiteljima je četvero zaposlenika.

Pretplati se na RSS - dm