Edin Gačić

Znate li tko će dobiti 50 tisuća KM za dojavu o ubojici Edinu Gačiću?

Iako su neki građani tvrdili da su policiji dojavili važne informacije koje su dovele do lociranja čovjeka za kojim su danima tragale brojne policijske agencije u BiH, ispostavilo se da će 50 tisuća KM ostati u proračunu Sarajevske županije jer nitko nije dostavio važnu informaciju tijekom potrage. 

Nitko od građana nije policiji dojavio ključnu informaciju koja je dovela do lociranja višestrukog ubojice Edina Gačića koji je ubijen u razmjeni vatre s policijom, doznaje Klix.ba.

Evo kako je u kući ubojice Edina Gačića

Reporteri "Dnevnog avaza" posjetili su danas selo Brđani, gdje je živio serijski ubojica Edin Gačić. Vrata jedne prostorije ostala su širom otvorena. Susjedi ubojice Gačića zbog svega što se dogodilo okreću glavu od njegove kuće i ne žele je ni gledati, ali ni prilaziti dvorištu. Podsjećamo, Edin Gačić je 4. veljače u mjestu Podorašac kod Konjica brutalno ubio Sauda Sultanića, a 9. veljače u mjestu Suhodol kod Tarčina oduzeo je život i policajcu FUP-a Mahiru Begiću te se dao u bijeg. Inače, Gačić je 1999.

MUP HNŽ nakon napada kvazi stručnjaka iz Sarajeva se pita 'zašto je policajac Begić bio sam'

''MUP-HNŽ-a od prvih momenata istrage vezano za ubojstvo Sauda Sultanića, koje se dogodilo  dana 4.2.2019. godine u mjestu Podorašcu općina Konjic, angažirao je sve raspoložive mehanizme, ljudstvo i tehničku opremu, a sve u cilju pronalaska osumnjičenog Edina Gačića'', priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ-a.

Nitko od rodbine se ne javlja da preuzme tijelo Edina Gačića

Tko će sahraniti Edina Gačića (43), likvidiranog u akciji sarajevskih specijalaca nakon višednevnog bjekstva u kojem je bio poslije ubojstva trgovca i policajca, pitanje je na koje se odgovor ne nazire. Tekst članka se nastavlja ispod banera Otac mu je umro, majku je ubio, dok se njegova sestra niti bilo tko drugi od rodbine do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nisu javili sarajevskoj policiji kako bi se raspitali za preuzimanje tijela.

Javio se čovjek koji tvrdi da je policiju doveo do Gačića, hoće li dobit nagradu?

Nakon informacije da je jučer ubijen Edin Gačić redakciji portala Klix.ba javili su se Sadmir Tarić i Armin Karović koji tvrde da su policiji u nedjelju dali ključnu informaciju koja je dovela do lociranja višestrukog ubojice zbog kojeg su proteklih osam dana strahovali svi stanovnici zemlje. Sadmir u razgovoru za Klix.ba ističe da se sve događalo u nedjelju nakon što je policiji prijavio da je tijekom obavljanja poslovnih zadataka na održavanju autoceste A1 Sarajevo - Tarčin ugledao najtraženijeg bjegunca u BiH na brdu pored puta.

Policija ubila teroristu i ubojicu Edina Gačića!

Najtraženiji bjegunac u BiH, Edin Gačić, koji se sumnjiči za brutalno ubojstvo pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića, te mještanina Podorašca Sauda Sultanića je ubijen od strane pripadnika MUP-a KS

Sarajevski specijalci ubili su Edina Gačića koji je pucao na njih u Lepenici kod Kiseljaka. Kako otkriva izvor Dnevnog avaza blizak istrazi, Gačić je pucao na policajce i tom prilikom je jednog lakše ranio. Kada su ga okružili specijalci on je na njih otvorio rafalnu paljbu koja mu je odmah uzvraćena. 

Policija tvrdi da imaju vrijednu informaciju o ubojici Gačiću

Edin Gačić još uvijek nije pronađen, policijske snage su na terenu i intenzivno tragaju, a istaknuto je i da su dobile vrijednu informaciju.
Osim pripadnika MUP-a ŽS, u potragu su uključeni pripadnici FUP-a kao i drugih županijskih MUP-ova, te SIPA i OSA.

Pretražuje se veća površina na kojoj bi se Gačić mogao nalaziti. Pretražuju se napušteni objekti i dijelovi uz prugu, javila je reporterka N1.

Puno dojava građana, policija aktivno na terenu, ali ubojica Edin Gačić još na slobodi

Policija je i noćas aktivno vršila potragu za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem koji je u šest dana ubio dva nedužna čovjeka, od kojih je jedan policajac.
Iz policije saznajemo da primaju mnoštvo dojava gotovo u kontinuitetu o potencijalnim lokacijama gdje bi se ubojica mogao kriti. Naročito je veliki broj dojava s područja općine Hadžići, ali i Ilidže. U školama u Hadžićima jučer je bilo i dosta manje djece, zbog straha roditelja i informacija da se ubojica krije na tom području.

Iako ne ostavlja puno tragova, policija je pronašla mjesta gdje je bio opasni ubojica Gačić

Policija još intenzivno traga za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem koji je već sedam dana u bjekstvu. Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, a nakon obavljenih razgovora s osobama koje su bile u zatvoru s Gačićem, sve ukazuje na to da je pomno planirao svoj krvavi pohod.

Tako je Gačić, koji je iz zatvora izašao u srpnju 2017. godine, u zatvoru trenirao i vježbao svoje tijelo da izdrži u ovakvim situacijama s minimalno hrane i vode. 

Pretplati se na RSS - Edin Gačić