EP HZHB

Prosječna plaća u Elektroprivredi HZ HB na zavidnom nivou, Aluminij im duguje 87 milijuna KM

Federalni parlamentarci će na sjednici Predstavničkog doma koja je zakazana 28. srpnja razmatrati i izvještaj o poslovanju Elektroprivrede HZHB za 2019. godinu. U izvještaju je naveden frapantno visok dug Aluminija prema ovoj elektroprivredi. Također, ovaj izvještaj karakterizira veliki iznosi za plaće i druga vrsta trošenja javnog novca.

Evo zašto su računi za struju u travnju veći, iako ste manje trošili

Brojni kupci električne energije ovih su dana zbunjeni povisokim računima za električnu energiju za travanj, dok su oni u ožujku, kada se više trošilo bili niži. Iz Elektroprivrede HZHB su već ranije objavili obavijest da se struja za ožujak neće očitavati, nego procjenjivati, a da će se koncem travnja ispostaviti računi za ono što je potrošeno. No, očito je da brojni obavijesti nisu pratili. „Temeljem uputa i preporuka nadležnih institucija i ustanova u FBiH, jedina zaštita od zaraze koronavirusom je izbjegavanje kontakata.

Elektroprivreda HZHB: Skraćeno radno vrijeme poslovnica, svi kvarovi otklanjat će se

Zbog aktualne epidemiološke situacije i ozbiljnih preventivnih mjera u borbi protiv širenja koronavirusa od 18. ožujka do 31. ožujka 2020. sve poslovnice i radne jedince JP Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar rade skraćeno, od 8.00 do 13.00. Molimo cijenjene kupce el. energije da poštuju upute vezane za ponašanje u aktualnoj epidemiološkoj situaciji, priopćeno je iz Elektroprivrede HZHB.  Svi poslovni procesi u JP Elektroprivreda HZ HB d.d.

Elektroprivreda HZHB želi manje troškove, motiviranije zaposlenike

Javno poduzeće Elektroprivreda HZ HB odlučilo se za nove metode poboljšavanja poslovanja. Poduzeće je 4. veljače raspisalo javnu nabavku za izradu Studije iz područja LEAN menadžmenta i novih tehnologija u održavanju. Izrada studije procijenjena je 70 tisuća maraka, a rok izvršenja nabavka je devet mjeseci. ''Plaćanje se vrši nakon završetka usluga u ugovorenom opsegu, odnosno dostave revidirane Studije, temeljem ispostavljenog računa ovjerenog od strane ovlaštene osobe Ugovornog tijela, u roku od 30 dana'', stoji u nabavci.

Elektroprivreda HZHB traži direktore

Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne (EP HZHB) objavila je natječaj za izbor i imenovanje glavnog direktora i pet izvršnih, objavljeno je u četvrtak na stranicama Službe za zapošljavanje HNŽ-a. Izvršni direktori traže se za sektore proizvodnje električne energije, distribuciju električne energije, opskrbu električnom energijom, ekonomske i pravne poslove te razvoj. 

Izabrani vršitelji dužnosti članova Nadzornoga odbora EPHZHB-a

Danas je održana 40. skupština Javnoga poduzeća Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar na kojoj je su izabrani vršitelji dužnosti članova Nadzornoga odbora EPHZHB-a. Skupštinom je predsjedavala Jasmina Pašić, punomoćnica Vlade Federacije BiH u ime državnoga kapitala BiH, a razmatrane su dvije točke dnevnoga reda. 
 

Izbrani novi članovi Odbora za reviziju Elektroprivrede HZHB-a

U sjedištu Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar, danas je održana 39. skupština Javnoga poduzeća Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar na kojoj je predsjedavala Jasmina Pašić, punomoćnica Vlade Federacije BiH u ime državnoga kapitala BiH. Na Skupštini je razmatrano pet točaka dnevnoga reda. Nakon izbora radnih tijela, donesena je Odluka o razrješenju članova Odbora za reviziju EPHZHB-a zbog isteka mandata.

Pretplati se na RSS - EP HZHB