Guardiola

Pep Guardiola prema stručnoj studiji najbolji trener svijeta

Nogometni navijači imaju vječno pitanje "tko je najbolji igrač na svijetu?", odgovor je govoto uvijek Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo. S druge strane, navijači se rijetko pitaju ko je najbolji trener na svijetu.

To je pitanje na koje je mnogo teže odgovoriti. Ponekad je teško procijeniti kolika je zasluga trenera ako tim pobjeđuje ili gubi.

Guardiola želi zvijezdu Reala, nudi 85 milijuna eura

Menadžer lidera engleskog nogometnog prvenstva Manchester Cityja Pep Guardiola spreman je ponuditi Real Madridu čak 85 milijuna eura za veznjaka Isca (25).  Francisco Roman Alarcon Suarez, poznatiji kao Isco, prošle je godine produžio ugovor s 'Kraljevskim klubom' do 2022. godine, uz nevjerojatnu odštetnu klauzulu od 700 milijuna eura što kvari Guardioline planove. Međutim, španjolski mediji navode kako je Isco zatražio transfer na 'Otok'. 

Guardiola će morati platiti dvadeset tisuća funti kazne zbog žute vrpce

Kao što je bilo i očekivano, Pep Guardiola, trener Manchester Cityja, kažnjen je od strane Engleskog nogometnog saveza (FA) zbog nošenje žute vrpce tijekom utakmica. Katalonac Guardiola, podsjetimo, žutu vrpcu nosi u znak podrške uhićenim i zatvorenim katalonskim političarima. Protiv njega je podignuta svojevrsna "optužnica", a imao je rok do 5. ožujka da se izjasni. Međutim, on je istaknuo kako je se ne misli odreći žute trake te da je spreman prihvatiti kaznu Saveza.

Pretplati se na RSS - Guardiola