Hoteli

Otvoren najluksuzniji hotel na Jadranu, noćenje i do 21.000 eura

Orebić je dobio jedan od najluksuznijih smještajnih objekata u Hrvatskoj. Riječ je o boutique hotelu Villa Katarina, koji je prije nekoliko dana primio prve goste. 

Vlasnik Ville Katarina je Amerikanacc Ruben Lee Anderson, kojemu je ovo druga investicija u Orebiću, izvještava Novac.hr. 

Prethodno je uredio jednu od najsavremenijih vinarija Kortu Katarinu, koja je prva vrhunska vina na tržište izbacila prije desetak godina. 
 

Hotel ''Mostar Marriott'' otvara vrata tek u ožujku 2019.

Hotel ''Marriott Mostar'', koji se gradi na mjestu bivšeg hotela ''Ruža'' u Mostaru, neće biti završen do kraja godine. 

Naime, u siječnju 2018. godine rukovoditelj gradnje hotela Esved Dugalić izjavio je da se radovi odvijaju punom parom te da bi hotel trebalo da bude završen u travnju 2018. godine, no na službenoj stranici hotela ''Marriott Mostar'' objavljeno je da će hotel biti otvoren u ožujku 2019. godine. 

 

Više od 85 posto hotelijera i ugostitelja smatra da su web i Facebook neophodni

Povodom drugog HoReCa MeetUpa koji će se održati u utorak, 10. travnja s početkom u 09:30 sati u inovacijskom centru HUB385, METRO je u suradnji s agencijom Hendal[1] proveo istraživanje o korištenju i utjecaju digitalnih kanala u HoReCa sektoru.

Istraživanje je pokazalo kako 56 posto hotela, restorana i kafića ima vlastitu web stranicu, a 72 posto njih prisutno je na Facebooku, pri čemu više od 85 posto hotelijera i ugostitelja smatra da su web i Facebook stranica utjecale na porast broja gostiju.

Mišković od ljeta gradi InterContinental u Zagrebu

Srpska kompanija Delta Holding usred pregovora je za kupnju zemljišta u Zagrebu na kojem će izgraditi Hotel InterContinental.

Ugovor o kupoprodaji trebao bi biti potpisan do lipnja, te tada kreće procedura za izgradnju i ugovaranje s globalnim hotelskim brendom, potvrdio je za Poslovni dnevnik Živorad Vasić, potpredsjednik Delta Holdinga i regionalni menadžer IHG, jedan od panelista investicijske konferencije Adria Hotel Forum koja je započela u srijedu u zagrebačkom Hotelu Sheraton. 
 

Tarčin Forewst Resort & Spa otvara vrata, prvi gosti već u studenom

Tarčin Forest Resort & Spa bit će otvoren sljedećeg tjedna, a prve goste primit će već u studenom, saznaje Indikator.ba.

Dobrodošlicu prvim posjetiteljima hotela sa 55 soba te još devet izgrađenih vila, u kojima će gosti imati iste uvjete kao i u hotelu, poželjet će Anca Cristea, direktor hotela.

Ovim bit će označen i završetak prve faze izgradnje kompleksa Tarčin Forest Resort, koja je počela u ožujku ove godine, a koja osim hotela i dodatnog broja vila uključuje i druge objekte i sadržaje na površini od 6000 m2.

Pretplati se na RSS - Hoteli