HSP AS

Krešimir Milas iz Ljubuškog kandidat na listi HSP dr AS i HDU za Skupštinu ŽZH

Krešimir Milas iz Ljubuškog je kandidat pod rednim brojem 10. na listi koalicije za Zapadnohercegovačku Županiju HSP dr. ANTE STARČEVIĆ BiH i HRVATSKA DEMOKRATSKA UNIJA BiH.

U nastavku vam donosimo intervju:

Krešimire, možete li nam se ukratko predstaviti?

13. Denis Tomas Koalicija HSP dr. AS BiH i HDU BiH za Zapadnohercegovačku županiju

Donosimo vam kratko obraćanje kandidata pod rednim brojem 13 Denis Tomas iz Gruda.

Moje ime je Denis Tomas. Rođen sam 02.10.1993 u Splitu, u Republici Hrvatskoj.
Osnovno i srednje školovanje sam završio u Grudama, a daljnje školovanje nastavljam na Agronomskom-prehrambeno tehnološkom fakultetu u Mostaru.

Kandidat za Skupštinu ŽZH na listi HSP AS - HDU

U ovom članku ćemo predstaviti Florijana Leku koji je kandidat na izbornoj listi HSP AS - HDU za novi saziv Skupštine ŽZH
1.     Možete li nam se ukratko predstaviti?
 

Zovem se Florijan Leko, rođen sam 1973. god.. Osnovnu školu sam završio u Posušju, srednju školu u Mostaru, kao i fakultet. Sudionik sam Domovinskog rata. Živim i radim u Posušju u osnovnoj školi.
 

Priopćenje HSP AS o reprezentaciji, kaznama inspekcije

Ovih dana smo svjedoci kako mediji, određene političke stranke kritiziraju navijanje Hrvata iz Bosne i Hercegovine za nogometnu reprezentaciju Hrvatske.
Smatramo da je naša dužnost, napraviti kratak osvrt na sva događanja.

Nije nam jasno kako se uvijek postupci Hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini ocjenjuju negativno, dok se npr. kad igra Turska , ako ćemo u nogometnom žargonu sasvim normalno na BH medijima doživljava kao „naša“. I naravno, kao i u svemu i u ovome imamo dvostruka mjerila.

 

Pretplati se na RSS - HSP AS