Imotski

U hrvatskom gradu koji je susjed Hercegovini pomama za nekretninama, potražnja sve veća

Nekretnine su tražene kao da su od zlata. Obnavljaju se kuće koje su ranije zjapile prazne jer je upita za kupnju sve više.

U Imotskome vlada pomama za nekretninama. Za cijenu nekretnina koje su prije nepunih petnaestak godina zjapile prazne i na pola urušene, kupci ne pitaju.

Prizor iz Imotskog hit na Facebooku: 'Najduži šank u Hrvatskoj'

Nakon mjeseci hladnoće i sumornog vremena, mnoge je izvan kuća privuklo sunčano i toplo vrijeme. Mnogi su iskoristili taj dan za izlete, a u Imotskom omiljena destinacije je bila Crveno jezero. Kako piše Dalmacija Danas, vrlo obilne kiše koje su padale skoro puna dva mjeseca izrazito su podigne razinu našeg prirodnog bisera, no stabilizacijom vremena razina se posljednjih dana postupno spušta. 

Imoćani spalili gay par s usvojenim djetetom koje je imalo petokraku na čelu

Tradicija organiziranih pokladnih svečanosti u Imotskom duga 150 godina, s Bakovom povorkom kao središnjom manifestacijom, prodefilirala je ulicama Imotskog u nedjelju poslijepodne, piše Slobodna Dalmacija. Organizator KD "Bakove svečanosti" potrudili su se da u povorci bude što više maski, i to iz kućne radinosti.

Potjera kod Imotskog: Talijani probili rampu na autocesti, švercali ljude za 3.600 eura

Spektakularna akcija policije te potjera za dvojicom Talijana koji su krijumčarili ukupno devet stranaca okončana je uspješno u nedjelju ujutro na širem području Imotskog! Paolo A. (30) i Rosato C. (67) su nakon ispitivanja završili u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bijega.

Započela je izgradnja imotskom simbolu 'kameni Mercedes' a vijest je stigla i do tvornica u Njemačkoj

Dugo najavljivani radovi radi postavljanja jedinstvenog spomenika kultnom njemačkom automobilu Mercedesu započeli su u Imotskom, na atraktivnoj lokaciji na Putu Gaja.

Prve iskope zemlje bagerom budno je pratio jedan od inicijatora podizanja spomenika Ivan Topić Nota, predsjednik Oldtimer kluba "Imotski".

Imoćani su definitivno ušli u srž turizma, ali jedan vlasnik vile otišao je korak dalje

Imoćani su definitivno srcem i dušom ušli u srž turizma. Spojili su svoje tradicionalno gostoprimstvo s predivnim okružjem i odlično opremljenim kućama za odmor, te još podigli i ljestvicu više dobre ponude i prilagodbe gostu.

Stoga i ne čudi da su recenzije gostiju u globalu takve da i ove godine nikakva novost nije nabrojiti vlasnike kuća koji imaju već rezervirana osamnaest, dvadeset, pa i dvadeset i dva tjedna.

Pogledajte kako će izgledati i gdje će biti spomenik Mercedesu u Imotskom

Kamen temeljac za spomenik Mercedesu u Imotskom je postavljen. Velika fešta Mercedesa održana je po gradskim ulicama po kojim je prodefiliralo 68 skupocjenih i očuvanih vremešnih limenih ljepotana, a uveličali su je gosti iz oldtimer kluba Mercedes iz Stuttgarta koji su se dovezli u svojim automobilima.

Imotski: Položen kamen temeljac za spomenik Mercedesu

U Imotskom je, u nedjelju položen kamen temeljac za spomenik – Mercedesu. U jesen bi se svi putnici-namjernici trebali diviti skulpturi u formi Mercedesa W115, od kamena i u prirodnoj veličini. Spomenik će koštati oko 450.000 kuna, a da investiciju neće biti teško realizirati Ivan Topić Nota, predsjednik Oldtimer kluba Imotsk i jedan od glavnih inicijatora podizanja spomenika, ne sumnja. 

Pretplati se na RSS - Imotski