Iphone

Apple započeo proizvodnju iPhonea 13 u Indiji

Apple je započeo proizvodnju iPhonea 13 u tvornici Foxconn koja se nalazi u Chennaiju, glavnom gradu savezne države Talim Nadu u južnom djelu Indije. Iako to, naime, ne znači previše za globalne kupce Applea, za one iz Indije je ovo odlična vijest, jer bi lokalna proizvodnja značajno trebala smanjiti cijenu uređaja. Kada je tvrtka prvi put započela proizvodnju iPhonea 12 u Indiji, cijene su pale za otprilike 185 dolara.

Appleovim iPhoneom ćete moći otključati svoj automobil i još dosta toga

Popularna kompanija je, kako se čini, odlučila nadmašiti sva očekivanja i proizvesti mobitel budućnosti, u pravom smislu te riječi.
Najnovija opcija za iPhone mogla bi omogućiti da pomoću nje otključavate svoj automobil, piše Independent. Priča se da bi Apple mogao predstaviti novu karakteristiku ovog mobitela koja se zove CarKey i omogućava otključavanje auta pomoću mobitela, prateći kod skriven u novom ažuriranju.

Novi iPhone stiže već u ožujku, i to s novim imenom?

Jeftiniji model Appleovog pametnog telefona iPhone SE 2 navodno je u fazi probne proizvodnje i mogao bi se pojaviti tijekom ožujka ove godine, vjerojatno pod nazivom iPhone 9
O nasljedniku modela iPhone SE iz 2016. godine već se dulje nagađa. Pojavi li se doista tijekom nadolazećih mjeseci, najslabije izdanje moglo bi koštati od 399 američkih dolara.

Trebao bi biti opremljen Appleovim procesorom A13 s tri gigabajta RAM memorije te tehnologijama 3D Touch i Touch ID.
 

Mislite da vas vaš iPhone prisluškuje? Evo kako ga u tome možete spriječiti

Premda svaki iPhone veliku većinu podataka zadržava na uređaju, dok ostatak šalje Appleu koji ne zarađuje na personaliziranom marketingu, postoji velik broj razloga zašto bi korisnik odlučio utišati mikrofon i osigurati da ga njegov uređaj nikad ne sluša. Evo kako to možete napraviti i vi

Svijet u iščekivanju iPhonea 11

Kompanija Apple je već poslala pozivnice za svoj godišnji iPhone događaj koji je planiran za 10. ruujan, a na kojem se očekuje da ovaj IT gigant predstavi iPhone 11. Ovaj događaj će se održati u sjedištu kompanije Apple u Cupertinu, u Californiji.

Iako na pozivnicama Applea jasno ne piše šta kompanija planira predstaviti na događaju, glasine sugeriraju da ćemo videti tri nova modela iPhonea, a oni će djelovati kao nasljednici iPhone XR-a, XS i XS Maxa.

Napad na tvornicu komponenta za iPhone: Zbog virusa zaustavljena proizvodnja

Proizvodnja u tvornicama Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), jednog od najvažnijih Appleovih partnera i proizvođača komponenata za njihove telefona nakratko je zaustavljena krajem prošlog tjedna nakon što se računalnim sustavom proširio virus. Do širenja virusa došlo je prilikom instalacije novog alata na računala u tvornicama i njegovog povezivanja s računalnom mrežom kompanije.

Pretplati se na RSS - Iphone