Kuće

11 načina na koje izgled doma možete osvježiti bez prevelikih troškova

U duhu nove kalendarske godine, američka dizajnerica interijera Kara Mann nudi 11 jednostavnih savjeta za osvježavanje doma bez ozbiljnog preuređenja i dubljeg posezanja u novčanik

Posteljina
U razgovoru za modnu bibliju Vogue, Mann je izjavila kako ne postoji bolji osjećaj od ulaska u novu godinu ležeći na novoj, svježoj posteljini u boji ili uzorku s kojim se dosad niste imali priliku susresti. Ovaj mali trik vašoj spavaćoj sobi podarit će potpuno novi izgled.

Entuzijastični Zvonimir napravio ogradu od odbačenih skija

Zvonimir Vrbanić je bio jako entuzijastičan i ništa ga nije moglo zaustaviti u naumu. Vjerovao je da će ideja uspjeti. Puna dva mjeseca postavljao je ogradu i tu je, ističe njegova žena Katica, bilo mnogo posla.

Sinovi su mu govorili: “Tata, nemoj to raditi, svi će se smijati”, ali Zvonimir Vrbanić (65) nije htio odustati od plana da dvorište ogradi skijama koje je prikupio na ulicama Maribora.

U trendu je graditi dom izvan 'gradskih zidina' ali ipak ne previše daleko od njih

Svako vrijeme sa sobom donese nove trendove. Za razliku od prijašnjih godina neke stvari se doimaju potpuno drugačije. Dok smo prije dvadesetak godina imali 'potrebu' naseljavanja u uža gradska središta danas je trend bitno drugačiji. Ljudi se rado odlučuju živjeti ipak negdje na mirnijim mjestima negoli u buci središta nekog grada, piše ABCportal.info

 

 

Pretplati se na RSS - Kuće