Ljetovanje

Odmor na Jadranu sve nedostižniji, obitelji za tjedan potrebne tri plaće

Iako vremenske prilike i ne odaju takav dojam, bliži se sezona godišnjih odmora i izbora destinacija za ljetovanje. Građanima BiH već godinama najpoželjnije destinacija za godišnji odmor su Turska i Jadran, piše Večernji list BiH. Turističke agencije pripremile su različite ponude pa i za građane koji nisu “dubokog džepa”, i to na kredit. Ipak, najveći broj odlučuje se za bliže destinacije, i to vlastitim automobilom. 

Društvenim mrežama šire se ponude za besplatan smještaj na Jadranu

Hrvati su još jednom pokazali veliko srce i ovoga puta ponudili siromašnim obiteljima besplatno ljetovanje.
Naime, Ines Švraka Baraković ponudila je apartman u Zatonu i tako usrećila dvije obitelji. 

"Ja sam to napravila samo zato da se neki klinci koji nikad nisu vidjeli more okupaju i uživaju, a i roditelji koji nisu u mogućnosti pruže takvu vrstu radosti svojoj djeci", rekla je za Vijesti.hr gospođa Švarka Baraković. 
 

Accuweather objavio ljetnu prognozu: Evo kakvo vrijeme predviđaju

Prema ljetnoj prognozi AccuWeathera, većina Europe može očekivati sušnija ljeta od prosjeka, no na jugu Italije kao i na Balkanu će biti kiše više od prosjeka zahvaljujući nevremenima koja će se ponavljati.  Pišu i kako su na tim područjima moguće snažne oluje, no najviše problema stvarat će poplave.  Rim, Napulj, Tirana, Sofija i Bukurešt bit će izloženi riziku oluja koje će se sporo kretati i zbog kojih će doći do opasnih poplava.

Agencije nude: Bh. građani već znaju gdje će ljetovati!?

Navike bh. građana već odavno su se počele mijenjati kad je riječ o putovanjima. Dok su se nekada rezervirali samo aranžmani za ljetovanja i zimovanja, danas je sve više onih koji se odlučuju putovati i u ostalim razdobljima, piše Večernji list BiH. Dok su još u tijeku šoping-putovanja, agencije su se potrudile obogatiti svoje ponude za 8. ožujka, a ima i onih koji ljubitelje putovanja obasipaju ponudama egzotičnih ljetovanja, i to po povoljnim cijenama. 

Pazite što pišete po društvenim mrežama ako idete na odmor!

Bliži se vrijeme godišnjih odmora, a gradske ulice sve supraznije i gradske ulice diljem zemlje su prazne. Ljeto je počelo i, tko god je mogao, otišao je nekamo na odmor.

Kuće i stanovi polako ostaju prazni, a upravo to provalnicima daje vjetar u leđa. Poznato je kako provalnici najčešće upadaju u stanove građana koji odu na more ili otputuju negdje izvan grada.

Pretplati se na RSS - Ljetovanje