Maturanti

Maturanti u BiH zasada bez maturalne večeri

Učenici završnih razreda srednje škole radovali su se maturalnoj večeri, ali barem za sada, zbog pandemije koronavirusa, ostat će uskraćeni za noć koju su željno iščekivali. Jadranka Regoje, profesorica u Srednjoj školi “28. juni” u Istočnom Sarajevu izvela je šest generacija učenika. Ipak, nikada se u njezinoj dugogodišnjoj karijeri nije dogodilo da se sa učenicima ne oprosti na taj veličanstven način, proslavom maturalne večeri, jablja BHRT. Djevojke u večernjim haljinama, mladići u odijelima, defile kroz grad, ples i pjesme.

Sreći nema kraja: Zadnji dan 'škole' i maturalna zabava širokobrijeških gimnazijalaca

Svakom učeniku pa tako i onom srednjoškolcu najdraži dan je onaj kad završiš svoje srednjoškolsko obrazovanje ili školovanje, još ako je i maturalna zabava isti dan onda sreći nema kraja. Upravo to se danas događa širokobriješkim gimnazijalcima učenicima Gimnazije fra Dominika Mandića koji danas (petak) završavaju svoje gimnazijske dane a sve će to proslaviti maturalnom zabavom u širokobriješkom hotelu Park.

37 učenika širokobriješke Gimnazije fra Dominik Mandić oslobođeno mature

Rekordnih 37 učenika naše gimnazije oslobođeno je mature u školskoj 2017./2018. godini. Uz čestitke i prigodne knjige, učenike je pozdravio ravnatelj Miro Bošnjak.

Nakon toga zajedno sa svojim razrednicima uslijedilo je zajedničko fotografiranje na platou ispred gimnazije.

maturanti-nadareni-1.jpg

Hercegovački maturanti će uvijek mahati hrvatskim zastavama bez obzira na bošnjačke medije iz Erdoganovog Sarajeva!

Već smo poodavno navikli na raznorazne nebulozne situacije u ovoj kvazi državi koja nas je na našu žalost dopala kao čak neka vrsta domovine. Svakodnevno, raznorazne protuhe posebice prokomunističke ili unitarističke komentiraju sve što se događa u južnom dijelu ili u onim dijelovima gdje žive Hrvati.

Pretplati se na RSS - Maturanti