Mepas Mall

Dan žena u Mepas Mallu

Nagradna igra od 10.02. do 07.03.2019. 

Koliko je lijepo biti žena? Uskoro se bliži dan kada slavimo slobodu, snagu i ljubav žena koju nam bezuvjetno svaki dan poklanjaju. 

Iako zahvalnost prema svim ženama u našem životu trebamo iskazivati svakodnevno, 08.03. slavimo njihov poseban dan. Sve naše majke, sestre, djevojke i prijateljice trebamo podsjetiti da smo zahvalni na ljubavi koju nam pružaju, da imaju bitno mjesto u našim životima, te da njihova plemenitost i dobrota čine ovaj svijet boljim. 

Mepas Mall Nove kolekcije proljeće/ljeto 2019.

U Mepas Mallu proljeće je oživjelo u punom sjaju! Nakon zimskog sivila centar je procvjetao veselim kolekcijama koje spremno čekaju na modne ljubitelje. 

Jedan od najvećih modnih izazova unutar svakog ormara bez sumnje je kreiranje kombinacija za prijelazno razdoblje. Uz nove kolekcije u radnjama Mepas Malla budite bez brige, jer vas inspiracija čeka na svakom koraku.

U nedjelju Mepas Mall Drama Dan

Mjesec ljubavi nam je pokucao na vrata, a u naš centar stigle su i nove kolekcije! Pomisao na to što izabrati iz mora raznovrsnih modnih kombinacija i dodataka za sebe i svoje najmilije može vas lako obeshrabriti, ali zato je Mepas Mall za vas pripremio novi svima omiljeni Drama Dan!

Drama Dan u kombinaciji sa novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti svima mogućnost za pronaći komade kojima ćete izraziti svoj stil i unijeti dašak proljeća u svoje ormare.

Love in Mepas Mall

Ljubav je pokucala i lagano zakoračila na vrata vašeg omiljenog shopping centra - Mepas Malla!

Mnogi bi se složili da je veljača kako najkraći tako i najslađi mjesec. Tu je jedan, srcu drag dan koji veljaču čini tako posebnom - Dan zaljubljenih. Na taj dan osmijeh nam je veći, srce zaigranije i duša toplija!

Mepas Mall Finalna zimska sniženja!

Zimu volimo, jer Mepas Mall ulazi u finalni krug sniženja!

Važna vijest za sve ljubitelje mode – pred vama je zadnja prilika da uhvatite omiljene zimske komade po još nižim cijenama! Zimski kaputi, topli džemperi, trendy obuća i modni dodaci čekaju samo na vas! Cijene su još niže, a ponuda sve raznovrsnija. Obogatite svoje ormare novim odjevnim komadima iz vrhunskih trgovina, samo u Mepas Mallu!

Mepas Mall Volimo Sniženja!

Zimska sniženja su počela u Mepas Mallu! U ovo doba godine, sve je u znaku minusa, tako i u Mepas Mallu, gdje vas očekuju brojna sniženja i omiljene modne kombinacije po najnižim cijenama! Nije tajna da svi volimo sniženja, zato požurite u vaš omiljeni centar.

Blagdanska čarolija u Mepas Mallu

Od 17.12.  do 23.12.2018., 1. kat Mepas Malla

Svima najdraži djedica s hladnog Sjevernog pola polako stiže u Mepas Mall! Na svom dugom putovanju po svijetu, sa saonicama, vrijednim pomagačima i vrećom punom poklona i slatkiša, nije mogao zaobići ni Mepas Mall. On nosi veselje, strpljenje i dobar savjet za sve mališane. U Mepas Mall-u vas svaki dan iznova čeka ludi provod, a glavnu ulogu u tjednu od 17.12. do 23.12. imat će Djed Božićnjak! 

Mepas Mall Shopping Day

Četvrtak 20.12.2018. od 09:00 do 22:00 sata

Blagdani nam kucaju na vrata, pripreme su u punom jeku i svi s nestrpljenjem odbrojavamo dane do najljepših trenutaka u godini. 

Vaš omiljeni shopping centar i dalje misli na vas, a čini se da blagdanskim iznenađenjima zaista nema kraja. Za sve one koji su propustili dio blagdanske čarolije i popusta koji odavno vladaju u Mepas Mallu, imamo odličnu vijest! Stiže definitivno najbolji dan za kupovinu - Shopping Day!

Blagdanska izložba kreativaca

Subota i nedjelja 15. i 16.12.2018. na 1.katu Mepas Malla
 

Blagdanska čarolija koju svi željno priželjkujemo je već odavno pokucala na naša vrata. Vrijeme blagdana je vrijeme kada otvaramo naša srca i širimo radost s drugima, te pokušavamo pronaći najbolje poklone koji će razveseliti naše najmilije i pokazati im da su za nas posebni.

Pretplati se na RSS - Mepas Mall