Mepas Mall

DramaDan u Mepas Mallu (petak, 10. studeni 2017.)

I ovog desetog u mjesecu Mepas Mall za svoje kupce organizira najbolju avanturu koja vodi u svijet najpovoljnijih cijena. Sigurni smo da i vi, kao i mi, jedva čekate petak, 10.11.2017. da „ulovite“  najdraže komade na popustu koji može donijeti samo DramaDan!

Zima je na naše ulice došla prije svog kalendarskog početka, a sa sobom je donijela i neke nove trendove. Bajkerske gležnjače i jakne polako mijenjamo najvećim zimskim hitovima od kojih izdvajamo tople komade od lažnog krzna i visoke, zavodljive čizme. 

 

U petak Mepas Mall Instamania na prvom katu centra

Petak 03.11.2017. od 19:00 sati na 1.katu centra

Volite modu, trendove, šminku, fitness, dobru zabavu i poklone? Uživate u dijeljenju posebnih trenutaka na Instagramu? Ako je odgovor “da” - pred vama je event koji će vas zasigurno oduševiti. 

U petak, 03.11. od 19:00 sati naš centar postat će središte dobre zabave koje okuplja poznate Insta osobe iz naše regije. 

Jedinstveni 65'' LG OLED W7 u prizemlju Mepas Malla

Stanić Trade i Techno Shop omogućili su da na tržištu Bosne i Hercegovine bude dostupan LG OLED65W7V, revolucionarni televizor, najbolji od najboljih. Tanak poput slike, na zid se postavlja samo uz pomoć magneta čemu duguje svoj „wallpaper“ naziv. 

Odmah nakon što je predstavljen u javnosti osvojio je preko 40 nagrada za savršen dizajn i nevjerojatne performanse. Ovaj televizor nije samo lijep i tanak – OLED W7 pruža vrhunsku kvalitetu slike i zvuka, što ga čini jednim od najboljih 4K HDR televizora.

Izašao je novi broj Mepas Mall Magazina!

Kako bi se zahvalili na povjerenju koje nam svakodnevno ukazujete, svim posjetiteljima i kupcima sa zadovoljstvom predstavljamo novi broj Mepas Mall Magazina. Pregled događaja za koji nas vežu samo lijepa sjećanja i koji su obilježili razdoblje iza nas, uz najavu onoga što nas tek očekuje pogledajte u novom broju. Nove modne avanture su pred nama i jedva ih čekamo prigrliti. Uživajte u savjetima za ljepotu, zdravlje i zavirite u modne izloge i nove modne trendove koji krase naš centar.

Nagrađen najbolji učenički rad za Svjetski dan učitelja

I ove godine s posebnim nestrpljenjem iščekivali smo obilježavanje Svjetskog dana učitelja, posebnu prigodu koja ukazuje na važnost rada svih učitelja i nastavnika koji  svoje znanje na najbolji način prenose našim znatiželjnim mališanima. 

Povodom ovog dana Mepas Mall je organizirao zabavni, kreativni natječaj u kojem su školarci imali priliku pokazati zahvalnost svojim učiteljima.

Obilježavanje: Mepas Mall Svjetski dan učitelja

Svake godine s posebnim nestrpljenjem iščekujemo obilježavanje Svjetskog dana učitelja, posebnu prigodu koja ukazuje na važnost rada svih učitelja i nastavnika da svoje znanje na najbolji način prenesu našim znatiželjnim mališanima.

Potrebno je znati s drugima podijeliti svoje znanje, a najbolji stručnjaci u tome su upravo naši učitelji. Pokažite im zahvalnost u zabavnom i kreativnom natječaju, koji je Mepas Mall i ove godine pripremio za sve školarce i njihove roditelje.

Pretplati se na RSS - Mepas Mall