Mepas Mall

Najavljujemo: Mepas Mall Drama Dan

Subota, 10. studenog 2018.

Nema razloga da se ne radujete nadolazećim hladnijim danima, jer se u Mepas Mallu sprema novi Drama Dan! U subotu, 10. studenog pripremite se za val sniženja i najbolji shopping u gradu.

Modni izlozi preplavljeni su ženstvenim ali i neodoljivim muževnim kombinacijama. Decentni komadi oduševit će sve ljubitelje klasike i ležernosti. Sa umjetničkim modernim detaljima osvojit će vas na prvi pogled i upotpuniti vaš stajling.

Avanture braće Kratts u Mepas Mallu

Nedjelja, 04.11.2018. od 18:00 do 20:00 sati na 1.katu centra

Pustolovna braća Kratts i njihove avanture, oduševit će sve male dječake i cure! Animirani likovi braća Chris i Martin Kratt, zoolozi i pustolovi, zajedno sa svojim timom upoznaju životinje, te otkrivaju zanimljivosti o njihovom životu i ponašanju. Braća Kratts na zabavan način djeci približavaju zoologiju, biologiju i ekologiju, a kroz razne igre potiču znatiželju, spremnosti na suradnju i timski rad i pomaganje onima u nevolji. 

Dani kruha u Mepas Mallu: Mala škola velikih pekara

Četvrtak, 18. 10. od 18:00 do 20:00 na 1. katu Mepas Malla

Bliži nam se jedan od najposebnijih datuma u listopadu koji je Mepas Mallu posebno drag. Dan zahvalnosti zemlji na svim njenim plodovima i obilježavanje Dana kruha donosi posebnu toplinu u naša srca! Tim povodom u Mepas Mallu se sprema zanimljiva radionica i velika zabava za sve mališane.

Nagrađen najbolji učenički rad za Svjetski dan učitelja!

Dočekali smo ovogodišnje obilježavanje Svjetskog dana učitelja i iskoristili posebnu priliku da zahvalimo svim učiteljima na nesebičnom trudu, strpljenju i znanju koje ulažu u obrazovanje novih generacija! Oni su podrška svojim učenicima, te s puno ljubavi i strpljenja nadahnjuju školarce svojim primjerom.

Povodom ovog dana Mepas Mall je već petu godinu za redom pružio savršenu priliku da kroz zabavan i kreativan natječaj naši školarci iskažu zahvalnost svojim najdražim učiteljima.

Mepas Mall Drama Dan

Srijeda, 10. listopad 2018.

Vaš omiljeni centar će vas i ovaj mjesec razveseliti sa super sniženjima - zato rezervirajte srijedu za još jedan Drama Dan i super popuste koji vas očekuju! Posjetite Mepas Mall u srijedu 10. listopada i pronađite neodoljive kombinacije po sniženim cijenama.  

Proslavimo zajedno Svjetski dan učitelja!

I ove godine s posebnim nestrpljenjem iščekujemo obilježavanje Svjetskog dana učitelja, posebnu prigodu da zahvalimo svima onima koji su svoje vrijeme i trud uložili u obrazovanje novih generacija. Naši učitelji su nesebičnim dijeljenjem znanja iz godine u godinu pomogli da stasaju nove generacije u čijim su životima ostavili neizbrisiv trag. Uz puno strpljenja i ljubavi iz dana u dan nadahnjuju i mlade svojim primjerom, nastojeći im biti podrška i snaga.

Mepas Mall i Techno Shop predstavljaju BACK TO SCHOOL

Nagradni natječaj od 03. do 25.09.2018.

Povratak u školske klupe nikad nije bio lakši, zato uz Mepas Mall krenite kroz zabavnu školsku avanturu! Nadamo se da ste spremni za sve pogodnosti i iznenađenja koja vas očekuju! I ove godine na policama Mepas Malla vas čeka sve što je potrebno školarcima za uspješnu i sretnu školsku godinu. 

Praktični ruksaci, bogata ponuda kvalitetnog školskog pribora, trendy odjevni komadi i veliki izbor udobne i kvalitetne obuće riješit će vas slatkih briga, a školarci će ih s veseljem nositi tijekom cijele godine. 

Otvoren Nefa namještaj u Mepas Mallu

Naš moto “Dobar ležaj. Dobra cijena.” Zalažemo se za udoban svakodnevni život priuštiv svakom. Naš cilj je da kvalitet luksuznog namještaja približimo svim kupcima.

Primjenom tehnologije serijske proizvodnje i promišljenih konstruktivnih rješenja postižemo superioran odnos cijene i kvaliteta svojih proizvoda. Kod nas nije neophodno praviti izbor između kvaliteta, udobnosti, cijene, načina plaćanja i brzine isporuke. Nudimo sve na jednom mjestu.

Kandit Čokofest na platou Mepas Malla

Četvrtak 13.09.2018. od 19:00 sati na platou Mepas Malla

Kada udružite čokoladni raj sa zabavnim društvenim igrama, rezultat je nezaboravna avantura popraćena s mnogo smijeha! Plato Mepas Malla se u četvrtak, 13.09. od 19:00 sati, pretvara u čokoladnu pozornicu, spremnu za sve kojima su smijeh, zabava i okus omiljene čokolade na prvom mjestu! 

Pretplati se na RSS - Mepas Mall