Miro Kraljević

Gradonačelnik Kraljević: Pročistač otpadnih voda u Širokom bit će završen sljedeće godine

Građevinski radovi na pročistaču otpadnih voda u Širokom Brijegu su u završnoj fazi, očekuje se montiranje opreme, a ukupna vrijednost projekta iznosi 2.705.172 eura bez PDV-a, kazao je Feni širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević, najavivši završetak projekta u 2022. godini.

Gradonačelnik Kraljević najavio više projekata u Širokom Brijegu

Nakon usvajanja zaključka o Nacrtu proračuna Grada Širokog Brijega za 2021. godinu u iznosu od 14.084.700 maraka, gradonačelnik tog grada Miro Kraljević izjavio je kako će većina sredstava biti usmjerena za kapitalne projekte, poput izgradnje vodovodnih mreža, pročistača otpadnih voda, te rekonstrukciju lokalnih cesta i školskih objekata.

Miro Kraljević: Ulažemo u infrastrukturu i kapitalne projekte, osiguravamo uvjete za privlačenje investitora

Grad Široki Brijeg proveo je svu potrebnu proceduru kako bi usvojio Strategiju razvitka. Široki Brijeg tako je dobio jedinstven dokument kao plan razvitka od 2017. do 2026.. koji će biti osnova za sve aktivnosti na razvitku gospodarstva, povećanja zaposlenosti, poboljšanja infrastrukture i podizanja ukupne kvalitete života svih naših građana, kazao je Miro Kraljević gradonačelnik Širokog Brijega. Grad je u proteklom razdoblju uložio milijunska sredstva u izgradnju kolektora na urbanom području grada.

NK Široki Brijeg je prevažan za naš grad i njegove žitelje

''Znam da se već počelo govorkati o krizi u klubu. Do male organizacijske krize je bilo došlo, ali sam uvjeren kako je ona prošlost. Sastanak je bio vrlo pozitivan, otvoreno smo razgovarali kako dugoročno financijski pomoći našem sportu uopće, a posebno NK Široki Brijeg'', izjavio je za Sportske novosti predsjednik NK Široki Brijeg u ostavci i gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević. Klub s Pecare je i dalje bez glavnog sponzora, no Kraljević uvjerava kako će ova sezona sigurno biti financijski zatvorena.

 

Gradonačelnik Kraljević potpisao ugovore s dobitnicima studentskih stipendija

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić i pomoćnik gradonačelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Dalibor Markić priredili su prijem za dobitnike stipendija za akademsku 2018./2019. godinu.

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević potpisao je ugovore s dobitnicima stipendija za akademsku 2018./2019. godinu.

Ukupni iznos stipendije po studentu je 1.000 KM. Grad Široki Brijeg ove akademske godine ukupno stipendira 65 studenata.
 

Gradonačelnik Kraljević: Široki Brijeg će dobiti kanalizaciju

Kada su u prosincu 2012. godine na Bentu (spoju Ugrovače i rijeke Lištice) počeli radovi na izgradnji kanalizacijskih kolektora, mještani Širokoga Brijega bili su spremni na prometni kolaps na dijelovima prometnica u kojima su bageri prodirali duboko u zemlju, ali i na to kako će radovi trajati nekoliko godina. Naime, u ugovoru je stajalo kako će za 33 mjeseca Širokobriježani dobiti kanalizaciju, piše Večernji list BiH.

Koja obećanja je ispunio gradonačelnik Širokog Brijega?

Gradonačelnik Širokog Brijega, Miro Kraljević, za mandat 2016. – 2020. dao je ukupno 19 obećanja, od čega su tri ocijenjena kao ispunjena, a četiri ocjenom ''u progresu''. Pored obećanja koje je još u prvoj godini mandata ocijenjeno kao ispunjeno, a tiče se usvajanja desetogodišnjeg razvojnog plana grada, u protekloj godini izrađen je i usvojen novi Prostorni plan Grada Širokog Brijega te je uspostavljen i opremljen ureda za rad Stručne službe za lokalni ekonomski razvitak, objavio je portal Istinomjer.ba.

Učenici OŠ Biograci u posjeti gradonačelniku Kraljeviću

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević danas je u posjetu primio učenike OŠ Biograci na čelu s ravnateljem Stankom Milićevićem i nastavnim osobljem.

Cilj posjete je bio upoznati gradonačelnika Kraljevića s projektom „Civitas“ u kojem sudjeluju učenici istoimene škole. Također, tim projektom žele urediti unutrašnji prostor škole i stvoriti ugodnije ozračje i okruženje, kako za učenike tako i za nastavno osoblje.

 

Gradonačelnik Širokog Brijega potpisao Ugovore s dobitnicima studentskih stipendija

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić i pomoćnik gradonačelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Dalibor Markić priredili su prijem za dobitnike stipendija za akademsku 2017./2018. godinu.

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević potpisao je ugovore s 25 dobitnika stipendija za akademsku 2017./2018. godinu.

Pretplati se na RSS - Miro Kraljević