Miroslav Škoro

Nakon propasti pregovora s Mostom od većih igrača Škori za koaliciju ostao samo Penava

Škoro, navodno, pregovore namjerava završiti do večeras u ponoć. Do sada je dogovorena suradnja sa Zlatkom Hasanbegovićem i njegovim Blokom za Hrvatsku, Suverenistima, te nekim pojedincima, a od većih igrača preostao je još samo Penava, s obzirom da su čelnici Mosta u subotu navečer objavili da na izbore namjeravaju ići samostalno, navodi dnevnik.

Škoro najavio: 'Do kraja veljače ja ću osnovati politički pokret!'

Kako sam i obećao, do kraja veljače osnovat ću politički pokret koji će promijeniti Hrvatsku. Neće me zaustaviti ni virusi ni podvale. Pratite sve uskoro uživo na mojoj Facebook stranici. Hvala vam na strpljenju i povjerenju, napisao je bivši kandidat za predsjednika Miroslav Škoro na svom Facebook profilu. 

On se oglasio i prije nekoliko dana kada je, također na svom profilu, najavio da kreće u političku borbu. 

Protiv sam pobačaja, imamo odluku Ustavnog suda ali kad ja budem birao Ustavne suce ..

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro gostovao je sinoć u Dnevniku Nove TV.

Prvo je odgovorio na pitanje o skandalu u hrvatskoj vojsci.

"Saznao sam da je tu bilo zlouporabe koja je bila pod istragom. Meni je najveći problem što se kasno saznaje. Ja se nadam da ima elemenata da netko bude smijenjen. Oni koji su to radili i koji su zataškavali", rekao je Škoro, piše Index.hr

Komentirao je i štrajk učitelja.

'Iz objektivnih razloga prekidam kampanju na neko vrijeme. Nemojte me o politici ništa pitati'

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u nedjelju je na svom službenom Facebook profilu objavio kako "iz objektivnih razloga prekida kampanju na neko vrijeme", a razlog takve odluke detaljno je objasnio u videu.

Evo što je rekao o svom potezu:

- Dame i gospodo, dragi prijatelji, želim vas izvijestiti da večeras od 24 sata prekidam kampanju za izbor predsjednika države.
 

Škoro u Sinju razgovarao s novinarima: Ne želim biti fotomodel već predsjednik Hrvatske

- Drago mi je da sam danas u Sinju i dio ove velike tradicije. Ja ću biti nezavisni kandidat do kraja i svakome tko će željeti dati mi podršku itekako je dobrodošao ako se njegov, njihov ili njen program podudara s onim što ja tražim. A ja tražim malo ozbiljniju situaciju kada je u pitanju koncept predsjednika države. Nemam namjeru na Pantovčaku glumiti fotomodela.

Predsjednica se bojala i povlačila pred Bakirovim 'prijetnjama', bili Škoro bio bolji predsjednik za Hrvate u BiH

Hrvatsku javnost već pomalo trese predizborna groznica, kandidati za predsjedničku poziciju su već poznati te je svaki od njih već kročio u medijsku kampanju za pridobivanje glasača koji bi ih mogli dovesti do pobjede odnosno do mjesta predsjednika ili predsjednice.

Miroslav Škoro: Kandidirat ću se za predsjednika države...

Miroslav Škoro (57) je najavio kako će se kandidirati na predsjedničkim izborima, rekao je glazbenik za Večernji list. On je zasad, službeno drugi kandidat nakon Zorana Milanovića, Najava kandidature Kolinde Grabar Kitarović i ostalih još se čeka. 

Škoro bi na izbore trebao izaći kao nezavisni kandidat.

Kampanju će Škoro financirati uglavnom vlastitim novcem, a prva suradnica u izbornom timu bit će mu sestra Vesna Vučemilović, inače doktorica ekonomskih znanosti. S ostalim potencijalnim članovima svojega tima tek razgovara.  

Škoro je uspješan glazbenik ali i biznismen čiji se kapital vrti u mnogim hrvatskim tvrtkama

U predsjedničkoj kampanji, koja bi mogla biti opakija no dosadašnje nekoliko će faktora imati presudan učinak: terenske organizacije odnosno podrška stranke, karizma kandidata i, naravno, novac. Kolinda Grabar Kitarović sigurno nije bila sretna kad je početkom ove godine čula prijedlog vrha HDZ-a o iznosu kojim bi pomogli njenu kampanju. U veljači se, na sastanku predsjedništva stranke razgovaralo o tome da se za njenu kampanju izdvoji samo tri milijuna kuna.

Pretplati se na RSS - Miroslav Škoro