Nenad Bjelica

U dovođenje Nenada Bjelice bit će umiješan i državni vrh

Turci pišu kako je Fener spreman po Nenada Bjelicu poslati privatni avion i ishoditi kod državnog vrha sve potrebne dozvole kako bi mogao ući u zemlju, a objavili su i tko će biti u stručnom stožeru

Već smo pisali da je predsjednik Fenerbahčea i pripadnik najbogatije turske obitelji Ali Koc totalno poludio za Nenadom Bjelicom koji ga je nakon telefonskog razgovora jednostavno oduševio. Da je do telefonskog razgovora došlo, potvrdio nam je i sam Bjelica.

Bjelica dobio bogatstvo za odlazak iz Dinama, ali oprostio klubu još više

Jedan od najboljih trenera u Dinamovoj povijesti Nenad Bjelica i službeno više nije šef stručnog štaba Modrih, a naoko idilična veza pukla je na financijama i nedostatku komunikacije.

Dinamo je odlučio svima zaposlenim smanjiti plaće zbog krize uzrokovane koronavirusom, a tome su se usprotivili Bjelica, njegov stožer i igrači prve ekipe koji tvrde kako im je zasmetao nedostatak komunikacije oko ovog važnog pitanja.

Bjelica napustio Dinamo, Mamiću nemam što zamjeriti i nikada se nismo posvađali

Želim klubu sve najbolje! Novom treneru i ekipi čestitam naslov prvaka, 18 bodova je prednosti i sigurno će to biti privedeno uspješno kraju - kazao je u obraćanju javnosti sada već bivši trener Dinama Nenad Bjelica. Kazao je i da mu je u posljednjem razgovoru Zdravko Mamić zaželio sve najbolje, njemu i njegovoj obitelji, te da mu nema što zamjeriti. 

Pretplati se na RSS - Nenad Bjelica