Nikola Grmoja

Grmoja otkrio što Most sprema za parlamentarne izbore i misle li s kim koalirati: Sad smo konačno spremni

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja u intervjuu za Hinu priznaje kako je Most zbog političkog neiskustva griješio, ali je uvjeren kako tek dolazi vrijeme te stranke, koja se za iduće izbore priprema kao da će ići sama, ali i vodi razgovore s onima koji su joj programski bliski

Grmoja također govori o predstojećem saboru stranke u svibnju, razlozima odlaska s mjesta političkog tajnika, parlamentarnim izborima, Miroslavu Škori i Suverenistima,

Nikola Grmoja napao irelevantnog Orepića zbog posjete Komšiću i nazvao ga instrumentom velikobošnjačke politike

Jedan od čelnika MOST-a Nikola Grmoja žestoko je odgovorio bivšem članu ove stranke Vlahi Orepiću optužujući ga da je postao instrument velikobošnjačke politike nakon njegova susreta sa Željkom Komšićem u Sarajevu. "U Hrvatskoj potpuno politički irelevantan postaje instrument bošnjačke politike koja se protivi čak i suverenom pravu Hrvatske da gradi Pelješki most. Na ovakvim pozicijama u Hrvatskoj su srećom još samo on i Vesna Pusić", napisao je Grmoja ja Facebooku.
 

Grmoja tražio stanku u Saboru: Ne čujem kolegu Raguža ni kolegu Ljubića, nitko ne ustaje za radnike u Mostaru

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja prozvao je u srijedu hrvatsku Vladu jer ne reagira na gašenje mostarskog Aluminiju u kojem je 900 radnika završilo na ulici.   "Devetsto radnika Aluminija završilo je na ulici zbog političkog kadroviranja koje je provodila jedna stranka, a nitko ne reagira, Vlada šuti iako ima 12 posto dionica i iako je 20 posto aktivnosti luke Ploče vezano uz Aluminij.

Grmoja traži da se zaustavi projekt Gornji horizonti i da se zaštite Hrvati u BiH

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja pozvao je u četvrtak navečer hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i ministricu vanjskih poslova Mariju Pejčinović Burić da pokušaju zaustaviti projekt Gornji horizonti u Republici Srpskoj zbog kojega se, upozorava, već povećao salinitet Neretve na području Opuzena i Metkovića, a sada i na području BiH, u općini Čapljina.

Pretplati se na RSS - Nikola Grmoja