Restorani

Više od 85 posto hotelijera i ugostitelja smatra da su web i Facebook neophodni

Povodom drugog HoReCa MeetUpa koji će se održati u utorak, 10. travnja s početkom u 09:30 sati u inovacijskom centru HUB385, METRO je u suradnji s agencijom Hendal[1] proveo istraživanje o korištenju i utjecaju digitalnih kanala u HoReCa sektoru.

Istraživanje je pokazalo kako 56 posto hotela, restorana i kafića ima vlastitu web stranicu, a 72 posto njih prisutno je na Facebooku, pri čemu više od 85 posto hotelijera i ugostitelja smatra da su web i Facebook stranica utjecale na porast broja gostiju.

Restoran zabranio ulazak djeci: "Poslujemo bolje nego ikada"

Vlasnik jednog restorana u Australiji odlučio je zabraniti ulazak djeci u svoj restoran, a to se pokazalo kao dobra ideja jer njegov restoran posluje bolje nakon toga. Restoran Flynn's u malom Australijskom gradu Yungaburra u Queenslandu došao je na naslovnice magazina kad je vlasnik i glavni kuhar Liam Flynn zabranio ulazak djeci mlađoj od sedam godina. Njegovoj odluci kumovala je prepirka s roditeljima dvogodišnjaka koji nije prestao vrištati tijekom ručka u Flynnovom restoranu.

Stiže novi zakon: Macola mora pustiti medvjede iz 'restorana'

Prema novom zakonu o zaštiti životinja, zabranjeno je držanje divljih životinja u ugostiteljskim objektima, a dopušteno je samo u zoološkim vrtovima i skloništima...

Želi li se itko brinuti o mojim medvjedima, odmah ću mu ih pokloniti. Ne mogu ih pustiti u divljinu jer su oni odmalena odgajani da budu među ljudima.
 

Pretplati se na RSS - Restorani