Slastice

Muffins cheesecake tortice

Mješavini za podlogu iz Dolcela Cheesecakea dodajte mljevene lješnjake, sitno narezane šljive, med, otopljeni maslac i promiješajte. Dodajte 4-5 žlica vode i izmiješajte da se smjesa poveže i postane podatna. Od dobivene smjese formirajte kuglice. Od pripremljene smjese trebati dobiti 12 kuglica. U nauljene kalupe za mufine utisnite smjesu da dobijete podlogu „ košarice“.

Čudo od čokolade: Senzacija koju mogu pripremiti i totalni amateri

Kombinacija čokolade i višanja nikad nije zvučala bolje niti je bila ukusnija! Probajte ovaj sočni, ultračokoladni brownie s višnjama, zasladite si tjedan...

O čokoladnim kolačima čije ime i ne prevodimo s engleskog, već ih jednostavno zovemo izvornim imenom – brownie(s), ne treba puno pričati. Radi se o vrlo jednostavnim kolačima, prepunima čokolade (što tamnije, to bolje), idealnima za svaku kuhinju i svaku priliku.

Slasna torta s maslacem od kikirikija i bananama koju ćete htjeti jesti svaki dan

Maslac od kikirikija jedna je od najpopularnijih namirnica u američkoj prehrani, a kod nas je još prilično slabo zastupljen. A ovaj maslac ne samo da je ukusan već je i zdrav, pa ne bi bilo loše da ga tu i tamo ubacimo u neku kombinaciju.

Maslac od kikirikija dobar je izvor proteina i zdravih masnoća koje su dobre za srce, ima dosta kalija, bogat je vlaknima, a sadrži i vitamin E. A u ovoj kombinaciji s bananom, ako već nije, osvojit će vas.

Sastojci:

Tijesto:

Pretplati se na RSS - Slastice