Stipe Miočić

Radost u obitelji Stipe Miočića: 'Stigao je budući prvak teške kategorije'

Najveći borac u UFC-u svih vremena, američki borac hrvatskog podrijetla, Stipe Miočić pohvalio se na Instagramu da je po drugi put postao otac. Otkrio je kako je prije dva dana, točnije 28. kolovoza, njegova supruga Ryan Marie rodila njihovo drugo dijete kojeg su nazvali Mateo Cruz Miočić

'Budući svjetski šampion u teškoj kategoriji stigao je u zgradu. Upoznajte svi Matea Cruza Miočića. Dječače, već te volimo više od života', podijelio je s ostatkom svijeta ponosni tata Stipe Miočić uz fotografije tek rođenog sinčića.
 

Predsjednik UFC-a otkrio: Stipe Miočić prihvatio borbu s Jonom Jonesom

Predsjednik UFC-a Dana White najavio je da bi se hrvatski borac Stipe Miočić mogao boriti protiv Jona Jonesa, koji je prije godinu prešao iz poluteške u tešku kategoriju.

Jones se na ovaj potez odlučio jer je bio nezadovoljan novcima koje je zarađivao u poluteškoj kategoriji pa je shodno tome odlučio preći u tešku kategoriju i s tim u vezi odmah je tražio borbu protiv prvaka.

Stipe Miočić jasno dao do znanja da je jako nezadovoljan UFC-om; Dana White će se nakon ove poruke morati dobro zapitati

Stipe Miočić otvoreno je putem Instagrama izrazio svoje nezadovoljstvo dugogodišnjim poslodavcem

Teško je itko mogao očekivati da će posljednja Instagram objava ONE Championshipa izazvati svojevrsnu buru. Sve je zapravo vrlo nevino izgledalo. Postavljena je fotografija vlasnika promocije, Chatrija Sityodtonga kako sjedi u uredu, uz pitanje koga idućeg treba dovesti u promociju i s njim potpisati ugovor.

Stipe Miočić poslao jasnu poruku Jonu Jonesu, a otkrio je i kada bi se opet trebao boriti za naslov prvaka

Vrlo dobro je raspoložen Stipe Miočić nakon posljednjih informacija o njegovoj idućoj borbi

Iako je Stipe Miočić podosta uvjerljivo izgubio drugu borbu protiv Francisa Ngannoua, kada je početkom proljeća ostao bez titule, to nikako ne pobija činjenicu kako je između njih dvojice 1:1, odnosno da Stipe iz 2018. godine nosi jednako uvjerljiv trijumf protiv Kamerunca. Sve to dovodi to zaključka da treća borba itekako ima smislam, piše Fight Site.

Stipe Miočić najavio povratak u velikom stilu i poslao jasnu poruku Francisu Ngannou i UFC-u

Više nema nikakve sumnje kakvi su daljnji borilački planovi Stipe Miočića
Napokon su poznati planovi Stipe Miočića o nastavku karijere. Očekivalo se kako takav šampion neće biti spreman otići nakon onakvog poraza, a sad se to i potvrdilo, piše Fight Site.

Osim toga, shvatio je Stipe kako nije smio biti tako lagan u borbi protiv 120 kilograma teškog Kamerunca. Tako će za revanš, ukoliko do njega uspije doći, pokušati vratiti stanje poput onog kakvo je bilo kad su se prvi put susreli te kad je Miočić dominantno slavio.

Francis Ngannou nokautom protiv Miočića postao novi prvak UFC-a u teškoj kategoriji

UFC-ova teška kategorija u Las Vegasu je dobila novog prvaka - Francisa Ngannoua, koji je do cijenjene titule došao nokautom u drugoj rundi

Veliki revanš nije završio onako kako smo se svi zajedno sa Stipom Miočićem nadali. UFC ima novog prvaka teške kategorije, a to je onaj kome se to još prije četiri godine krenulo predviđati, Francis Ngannou. Do titule je došao savladavši Stipu Miočića nokautom u drugoj rundi, piše Fight Site.

Trener Francisa Ngannoua jasno dao do znanja što zapravo misli o američkom Hrvatu Stipi Miočiću

Trener Francisa Ngannoua Eric Nicksick je oprezan uoči nove borbe sa Stipom Miočićem

Kada je početkom 2018. doživio poraz od Stipe Miočića, Francis Ngannou u svom kutu nije imao Erica Nicksicka. Poznati trener iz slavne Xtreme Couture dvorane i kamerunsko-francuski nokauter u potpunosti surađuju tek nešto manje od dvije godine, ali i to je, barem tako vjeruju, bilo dovoljno da 'Predatorovu' igru podignu na jednu višu razinu, piše Fight Site.

Stipe Miočić govorio o svojim počecima, borbama s Cormierom i drugim borcima, a onda poslao jasnu poruku Ngannou

Prije nego što će nadolazećeg vikenda odraditi veliki revanš protiv Francisa Ngannoua, Stipe Miočić mora proći kroz 'fight week', a on uključuje i medijske aktivnosti. Onaj tko je dobio priliku odraditi s njim uistinu dugački i detaljni razgovor je Ariel Helwani, a najpoznatiji svjetski novinar dobio je vrlo raspoloženog UFC prvaka teške kategorije, spreman odgovoriti na gotovo sva pitanja koja mu je ovaj postavio pa i nešto više od toga, piše Fight Site.

Veselje u obitelji Miočić: Stiže nasljednik, Stipe će dobiti sina

Stipe Miočić (38) će 27. ožujka braniti UFC-ov pojac u teškoj kategoriji protiv Francisa Ngannoua, a uoči tog meča dobio je najveću moguću motivaciju. Naime, američki borac hrvatskog porijekla je na Instagramu objavio kako u njegovu obitelj stiže nasljednik. Njegova supruga Ryan Marie će na ljeto roditi sinčića. Stipe i njegova supruga Ryan-Marie su roditelji postali 2018. godine kada se rodila Meelah Clarie koja će tako uskoro dobiti brata.

Miočić samopouzdan: Super je, ali loš dio priče za njega je što mora u borbu sa mnom

Počela je lagana promotivna turneja teškaškog prvaka UFC-a, američkog Hrvata Stipe Miočića uoči obrane svojeg naslova protiv Francisa Ngannoua na UFC 260 priredbi 27. ožujka. Počeo je u američkim medijima polagano najavljivati borbu protiv nokautera kojeg je već nadmašio, ali nokautera koji ima nizana četiri slavlja nokautom u prvoj rundi uoči glavne borbe u ožujku.

 

Pretplati se na RSS - Stipe Miočić