Vile

Ovo je vila Gorana Marića koja je uzburkala i zainteresirala hrvatsku javnost

Interesantno je da se ni za jednu od više od 10.000 nekretnina koje se nalaze u imovinskim karticama svih dužnosnika, a od njih su na stotine u središtu Zagreba, u Dubrovniku, Rovinju, Poreču, otocima na plažama, ne traži sadašnja vrijednost nego samo za jednu vikendicu u Živogošću, rekao je jutros ministar državne imovine Goran Marić. 

 

Kako je vila Borak usred ničega postala biznis za cijelu obitelj

Imoćani se okrenuše turizmu, jednoj od najpotentnijih grana razvoja. I to kako... Praktički preko noći postadoše perjanica razvoja te grane u Dalmatinskoj zagori, sa zapanjujućim rezultatima. Spomenimo samo neke.

Prije desetak godina u Imotskoj krajini zabilježeno je desetak tisuća noćenja, od toga 50 posto stranih gostiju. Prošle godine 78 tisuća, od toga 95 posto stranih gostiju. Ove godine očekuje ih se do sto tisuća. Prije desetak godina bila je tu jedna ili dvije kuće za odmor s bazenom, ove ih je godine više od tristo.

Tony Cetinski prodaje vilu vrijednu 1,250.000 eura koju je dobio na dar

Pjevač prodaje svoju vilu u Radetićima u Istri. Riječ je o kamenoj vili s bazenom smještenoj na zemljištu površine 1136 m2. Nekretnina je djedova, a Tonyju Cetinskom to je dar od roditelja Mirka i Vinke kojeg je dobio prije 12 godina

Za vilu koja se već dulje vrijeme prodaje preko agencije Tony Cetinski traži 1,250.000 eura, odnosno 9,3 milijuna kuna.

Samo za kamen na vili u Zatonu Slavica Ecclestone izdvojila je 440.000 kuna?

Slavica Ecclestone, bivša supruga Bernieja Ecclestonea, prije tri godine kupila je kuću u Zatonu.

Ubrzo je počela građevinske radove kako bi kuću uredila po svom ukusu, a radovi su trajali i tijekom turističke sezone, što je uznemirilo njene susjede. Slavica je u Zatonu  izgradila svoju oazu za odmor koja ima 550 četvornih metara, pišu 24 sata i dodaju kako se procjenjuje da ja jedna od najbogatijih Hrvatica u vilu uložila četiri milijuna kuna, a kupila ju je za 19 milijuna kuna.

 

Htjeli su kupiti 15 luksuznih vila, ali nitko im nije htio prodati niti jednu

Prodati nekretninu na području Makarske rivijere nije problem. Problem je, međutim, što nekretnina nema. Odnosno što ih nema dovoljno, što je potražnja veća od ponude i što ljudi, očito, nisu toliko osiromašeni da prodaju baš sve što imaju. Naravno, ovo posljednje nije problem. Osim ako niste vlasnik agencije za prodaju nekretnina, piše Slobodna Dalmacija.

Pretplati se na RSS - Vile