Vjenčanja

Fotografiranje vjenčanja u BiH plaćaju i po nekoliko tisuća KM

Dan vjenčanja se smatra najvažnijim danom u životu, te se za taj svečani događaj danima, mjesecima pa čak i godinama unaprijed vrše pripreme. Mladenci taj dan najljepše trenutke provode s najdražim osobama u svom životu i žele početak zajedničkog života ovjekovječiti i sačuvaju za sva vremena. U toj namjeri unajmljuju profesionalne fotografe. Faktor donosi koliko košta fotografiranje vjenčanja, koliko su fotografi zapravo traženi i što se nudi mladencima. Cijene prije svega ovise od toga što mladenci žele.

Svadbe u Hercegovini pravi hit. Uštede i do osam tisuća KM

Hercegovina je posljednjih godina postala svatovska meka. Susjedi iz Hrvatske redovito zbog niskih cijena stolice dolaze u hercegovačka mjestašca od Posušja, Gruda, Širokog Brijega, Mostara, Čapljine, Neuma... Nedavno je jedan bračni par iz Dalmacije platio stolicu po cijeni od 43 KM, a za Večernjak su ispričali kako im je sve bilo. - Ranijih godina dolazili smo ovdje na svadbe prijatelja i možemo reći da je neusporedivo s bilo gdje drugdje.

Recite 'da' u ovom dalmatinskom gradu

Grad Sinj, javnosti poznat kao grad alke i svetište Gospe sinjske, želi postati romantično odredište za ceremonije vjenčanja te tako promovirati svoje male obrte i poduzeća i njihovu konkurentnost u odnosu na ostale gradove u Dalmaciji. Grad je na tom tragu ove godine prvi put bio jedan od pokrovitelja Sajma vjenčanja – Wedding Day, koji je koncem siječnja održan u Splitu.

Pretplati se na RSS - Vjenčanja