WHF

Ovako to izgleda kad Prljavci sviraju 'ružu hrvatsku' u Širokom, 'heroja ulice' odsvirali za tragično preminulog Antonia

Sinoć je u Širokom Brijegu završio 17. po redu West Herzegowina Fest (WHF). Odličan program upotpunjem izvanrednim koncertima pratio je veliki broj festivalske publike. Po mnogima ovo je najbolji WHF do sada, sve je bilo organizirano na vrhunskom nivou. Koncerti nisu kasnili i sve je teklo zamišljenom dinamikom.

Tisuće ljudi na 17. po redu West Herzegowina Festu, odličan koncert Parnog valjka

Večeras je u parku Sajmište u Širokom Brijegu počeo 17. po redu West Herzegowina Fest. WHF je jedan od najpopularnijih festivala u regiji a odlikuje se svojom posebnosti kroz amatersko stvaralaštvo iz sfere dokumentarnih filmova, snimaka, poezije, priča pa sve do glazbe. To je svakako jedninstveno na ovim prostorima što su prepoznali mnoge relevantne osobe iz svijeta kulture, glazbe, filma i slično.

U Širokom Brijegu počeo 16. WHFest: Odlični koncerti Vojka Vrućine i Nine Badrić

U četvrtak je u Širokom Brijegu počelo 16. izdanje West Herzegowina Festa - festival amaterskog stvaralaštva. Na dobro poznatoj lokaciji u Borku uz rijeku Lišticu prve večeri WHFesta nastupila su tri benda u konkurenciji: The The Splitters (Split / Hrvatska), Bad Blues Band Bulevar (Mostar / BiH) i Zemljotres (Aradac / Srbija). 

Bajaga, Nina Badrić, Vatra i Vojko Vrućina na ovogodišnjem WHF-u

Šesnaesti West Herzegowina Fest (WHF) održat će se i ove godine u Širokom Brijegu u razdoblju od 26. do 28. srpnja.

Na ovom festivalu koji se sastoji od glazbenog, filmskog i književnog dijela, prijavilo se ukupno 380 autora, od kojih će se u službenoj konkurenciji glazbenog dijela predstaviti devet bendova, u filmskom dijelu biti će prikazana 22 filma, dok će u književnu selekciju ući oko 30 priča od kojih će žiri izabrati tri najbolje.

TBF odličnim koncertom zatvorio drugu večer WHF-a u Širokom Brijegu

Drugu večer WHF-a obilježio je odličan koncert splitskog TBF-a koji je u Širokom Brijegu i na WHF-u postao kultni bend. Više tisuća posjetitelja WHF-a i ovaj put uživalo je u koncertu ovog poznatoh hrvatskog sastava.

Glazbenim programom u konkurenciji, u sklopu kojeg su nastupili bendovi Sanjar (Široki Brijeg / BiH), Show programe (Tuzla / BiH), Clone Age (Čakovec / Hrvatska) te Sunday stories (Sarajevo / BiH), počela je druga večer West Herzegowina Festa koji se održava na lokaciji Borak u Širokom Brijegu.

 

Pretplati se na RSS - WHF