Zdravko Mamić

Policija istražuje je li za napad na Mamića kod Tomislavgrada plaćeno 50.000 maraka

Istraga o napadu na Dinamova savjetnika Zdravka Mamića kod Tomislavgrada potkraj kolovoza, do sada nije rezultirala pronalaskom napadača niti naručitelja ovoga ozbiljnog incidenta, no policijske i sigurnosne službe su na tragu jedne informacije po kojoj je u posljednje vrijeme u kriminalnom podzemlju spominjan veći iznos novca koji je trebao biti iskorišten za počinjenje teškog kaznenog djela. 

Izvanredna konferencija Zdravka Mamića: Blokiran je račun Dinama!

Zdravko Mamić sazvao je izvanrednu konferenciju za medije u srijedu u 13 sati u prostorijama GNK Dinamo. Mamić je progovorio o blokadi računa Dinama zbog potraživanja Dražena Ladića

'Jučer sam nakon dva dana mrcvarenja došao u klub i zatekao grobnu atmosferu. Dinamo je u blokadi zbog duga prema Draženu Ladiću', rekao je Zdravko Mamić. 'Blokada računa bila je okidač da se obratim građanima jer već dugo idemo kulminaciju uništenja nogometa'.

Novi detalji napada na Mamića: Policija sigurna da nije pucao profesionalac

Na Dinamova savjetnika Zdravka Mamića, u Vidovićima kraj Tomislavgrada, nije pucao profesionalac, piše Jutarnji list. Istražitelji su u to sigurni zbog najmanje dva detalja: izbora oružja te načina na koji je napad izvršen.

Kako doznaje Jutarnji od izvora bliskom istrazi, na mjestu događaja pronađena je čahura kalibra 7,65 mm, što znači da je na Zdravka Mamića pucano iz džepnog ili kućnog pištolja kao što su pištolji marke Zastava, Berretta i Walther PPK, dok se na tržištu mogu naći češki Vzor, Bernardelli, Browing i drugi.

Atentat na Mamića kod Tomislavgrada: Napadači ga upucali u nogu pa pobjegli

Nepoznati napadači su oko podneva u mjestu Zidine kod Tomislavgrada pucali na Zdravka Mamića. Mamić je ranjen u nogu, a prva pomoć mu je pružena u Domu zdravlja Tomislavgrad. 

Bljesak.info doznaje kako su dva muškarca izašla iz šume i propucala Mamića te pobjegla u automobilu. Tomislavgrad je pod policijskom opsadom.

Iz doma zdravlja u Tomislavgradu su nam potvrdili da su Mamića primili s prostrijelom ranom desne natkoljenice. Nije u životnoj opasnosti. Ranu su mu sanirali te bi trebao biti prebačen u KBC Split.

Mamić nakon sinoćnjih utakmica u transu: 'Ponosan sam na Hajduk i Široki Brijeg'

Glavni čovjek dojučerašnjeg apsolutnog vladara hrvatskog nogometa - Dinama, Zdravko Mamić oduševljen je nastupima hrvatskih prestavnika u Europi. Svi hrvatski prestavnici upisali su pobjede bez primljenog gola. Rijeka je slavila u Ligi prvaka, a Hajduk i Osijek u Europskoj ligi.

Na Facebooku je izrazio oduševljenje Rijekom, Hajdukom i Osijekom, koji su u pobijedili New Saints (2:0), Levski (1:0) i Luzern (2:0), a čestitao je i Širokom Brijegu: 
 

Pretplati se na RSS - Zdravko Mamić