Zlatko Dalić

Fifa uvrstila Dalića među trojicu nominiranih za najboljeg trenera svijeta!

Zlatko Dalić među trojicom je kandidata za nagradu najboljeg trenera svijeta! Fifa je danas skratila popis, a na listi se našao i hrvatski izbornik.  Sjajan rezultat kojeg smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nije ostao nezapažen i Dalić se našao u društvu velikana poput Didiera Deschampsa, izbornika Francuske koji je osvoji zlato te Zinedine Zidanea, trenera koji je s Realom uzeo i treću uzastopnu Ligu prvaka.  - Za mene je Dalić napravio odličan posao.

Zlatko Dalić: Što je to Luka još trebao napraviti za Zlatnu loptu?

HNS je i službeno potvrdio da Zlatko Dalić ostaje izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Dalić je nedavno objavio popis igrača, prvi nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, piše Index.hr.
Dalić je i kandidat za FIFA-inog trenera godine nakon što je napravio povijesni rezultat s Hrvatskom, a FIFA je povodom toga razgovarala s hrvatskim izbornikom.

HNS potvrdio: Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske

Hrvatski nogometni savez na svojim je stranicama objavio kako Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske. Šuker i Dalić sastali su se u Novom Vinodolskom i razgovarali o dosadašnjoj i budućoj suradnji. ''Predsjednik Šuker i izbornik Dalić razgovarali su o Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je reprezentacija osvojila srebrnu medalju, kao i svim drugim aspektima dosadašnje suradnje koja je započela prošloga listopada. Dalić i Šuker su otvoreno i konstruktivno razgovarali o svim aktualnostima i složili se oko svih važnih tema'', navodi HNS.

HNS dao bezrezervnu podršku izborniku Zlatku Daliću

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) bezrezervno podržava izbornika Zlatka Dalića i stručni stožer te daje mandat predsjedniku Davoru Šukeru da u sljedećim danima obavi razgovor s izbornikom Dalićem i izvijesti IO HNS-a o planu aktivnosti i programu reprezentacije za četverogodišnje razdoblje, najvažniji su zaključci sa sjednice Izvršnog odbora održane u srijedu u Selcu Osim toga, Hrvatski nogometni savez je u priopćenju sa sjednice zahvalio "svima koji su dali doprinos stvaranju najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa - osvajanju

Zlatko Dalić uputio poruku Livnjacima i svima koji dolaze na doček u Livno

Livnjaci, zajedno sa stanovnicima mnogih drugih gradova, sljedećeg utorka, na gradskom stadionu Zgona dočekuju Zlatka Dalića. Dočekuju čovjeka koji je među Hrvatice i Hrvate donio toliko sreće, ljubavi, ponosa i zajedništva. Donio je nešto što nikad nitko nije donio među Hrvatice i Hrvate, a to je svjetsko srebro, piše Livno Online.

Livno sprema veliki doček za Zlatka Dalića, nastupaju Mate Bulić i Thompson

Na središnjem gradskom trgu u Livnu u ponedjeljak, 23. srpnja, bit će priređen veliki doček za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića. Livnjaci se za doček pripremaju užurbano, a na najvišoj zgradi u tom gradu već je osvanuo mural posvećen Daliću s porukom "Hvala Zlatko". Program dočeka započinje u 19 sati, a kako poručuju organizatori, osim pjevača Mate Bulića, koji je potvrdio svoj dolazak, nastupit će i Marko Perković Thompson te gosti iznenađenja. 

Dalić: Moramo biti zahvalni Bogu

"Uvijek smo bili ti koji smo htjeli dobro i samo pozitiva. Mislim da je kod nas i previše negative u svim tim segmentima i u cijelome društvu. Mi smo nastojali biti pozitivni i to nas je održavalo. Hvala dragome Bogu da nam je dao snage. Mi moramo biti zahvalni, iako smo tužni zbog drugog mjesta, ali moramo biti zahvalni dragom Bogu na ovome što nam je dao", izjavio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u izravnom javljanju u posebnu emisiju Hrvatskoga katoličkog radija.

Livno se sprema za veliki doček izbornika Dalića

U Livno će biti organiziran veliki doček izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, rođenog Livnjaka, Zlatka Dalića. Uz doček, planirana je i svirka domaćih zabavljača, tvrdi jedan od organizatora za Bljesak.info, a točan datum održavanja još nije poznat zbog daljih utakmica koje dolaze pred 'Vatrene'. Ideja za doček, otkriva organizator, došla je samoinicijativno, uz pomoć prijatelja i građana Livna, a najavljen je i dolazak poznatih ljudi iz javnog života. 

Pretplati se na RSS - Zlatko Dalić