Subota, 2 prosinca, 2023
- Oglas -

Školski kombi sletio s ceste kod Splita

Osnovnoškolska djeca iz škole Srinjine bila su u kombiju s vozačem koji ih svakog radnog dana kupi po okolnim mjestima i vozi u školu

Ravnateljica Osnovne škole Srinjine Zrinka Mužinić Bikić potvrdila je za Dalmatinski portal da su u slijetanju školskog kombija u mjestu Sitno nastradali učenici njene škole. Čula se s roditeljima, na putu je u splitsku bolnicu.

‘Vozač i djeca su dobro, pri svijesti su, upućeni su na pretrage. Sretna sam što su svi dobro, nadam se da je ovo upozorenje da se konačno urede pristupne ceste našoj školi. Sigurnost građana, a posebno onih najmlađih treba biti na prvom mjestu’, kazala nam je Mužinić Bikić. Nema informacije o točnom uzroku nesreće, pretpostavlja da je slijetanju kombija s petero učenika njezine škole kumovao niz okolnosti.

Kako je rekla Sanja Nazlić iz splitske policije za sada se samo točno zna kada se i gdje dogodila ta prometna nesreća, dok o uzrocima još ne žele govoriti. Tijekom popodneva će na mjestu događaja biti obavljen očevid kako bi se utvrdio razlog nesreće. Za to vrijeme na mjestu nesreće se promet odvija jednim kolničkim trakom, dodaju u policiji. Osnovnoškolska djeca iz škole Srinjine bila su u kombiju s vozačem koji ih svakog radnog dana kupi po okolnim mjestima i vozi u školu.

Sva su djeca u dobrom općem stanju. Imaju minimalne tjelesne ozljede, uglavnom se radi o udarcima i nema teških tjelesnih ozljeda’, kazao je predstojnik Klinike za dječju kirurgiju splitske bolnice Zenon Pogorelić. Dodao je da će djeca biti ‘obrađena, kratko zadržana i opservirana te nakon dijagnostičke obrade ukoliko sve bude u redu najvjerojatnije otpuštena kućama’.

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_imgspot_img

Najpopularnije vijesti