Subota, 18 svibnja, 2024
- Oglas -

Urbani vrtovi ~ Više od doma!

Nastavak prodaje od 15. svibnja! 

Projekt Urbani vrtovi, koji od samoga predstavljanja oduševljava javnost vrhunskim dizajnom i poželjnom lokacijom nastavlja s prodajom stambenih jedinica.

Najsuvremeniji liftovi, keramika, sanitarije, parketi, kao i visokokvalitetni energetski učinkoviti aluminijski otvori s dodatkom za sprječavanje buke, dokaz su vrhunske kvalitete

Naime, zbog faze selekcije i izbora materijala koji su sastavni dio gradnje objekta, privremeno je obustavljena prodaja od prosinca do svibnja. Kako poručuju iz GSB projekta kompletno je spremna i završna faza izgradnje tako da se prodaja sada nastavlja!

Brzina i kvaliteta koji oduševljavaju!

Svim prolaznicima u oko upada do sada rijetko viđena brzina i kvaliteta gradnje! Završetak radova i mogućnost useljenja stanova predviđeni su za studeni 2025, no, međutim, dinamika gradnje na terenu sugerira da će to vjerojatno biti ranije. Kako kažu investitori okupili su najbolju građevinsku infrastrukturu iz regije i žele biti posebni i po poštivanju zakazanih rokova.

Više od doma!

Urbani vrtovi postavljaju nove standarde. Materijalima koji se koriste u gradnji, lokacijom koju karakterizira mirnoća, konceptom gradnje koji je usmjeren prema obiteljskom životu, sigurnošću koju definira unutarnje igralište i sadržaji za djecu, kao i svim sadržajima koji su potrebni kupcima, ovaj kompleks jamči da će za buduće korisnike biti više od doma!

Za sve informacije oko dostupnih stanova kontaktirajte GSB projekt (www.gsbprojekt.com), a za praćenje gradnje i više informacija posjetite društvene mreže projekta!

 

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_imgspot_img

Najpopularnije vijesti