Nedjelja, 26 ožujka, 2023
spot_img
spot_img
- Oglas -spot_img

Bosanac osuđen na doživotnu robiju u SAD-u zbog ubojstva supruge i njenog ljubavnika, tijela bacio u šumu i rijeku

Husein Suljanović, stanovnik Sjedinjenih Američkih Država porijeklom iz Bosne i Hercegovine, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva svoje supruge Adriane Perez i njenog ljubavnika Omara Santamarije Ruiza.

Suljanović je dvostruko ubojstvo izvršio u listopadu 2018. godine u Houstonu gdje je imao obiteljsku kuću. Američki mediji prenose da je Suljanović bio vozač kamiona.

Prevaru je otkrio tako što je postavio kamere u obiteljsku kuću, te je pratio sva događanja dok je odsustvovao. Na taj način je otkrio ljubavnu aferu svoje supruge.

Suprugu i ljubavnika ubio je u spavaćoj sobi. Nakon što su začuli pucnje, Suljanovićeva djeca su se probudila.

Suljanović je najstarijeg sina nagovorio da tijela prebace u Louisianu. Tijelo supruge i majke su bacili u šumu, dok su tijelo ljubavnika bacilli u rijeku, nedaleko od Baton Rougea.

Njegov sin priznao je krivicu i prošle godine je osuđen na pet godina zatvora.

Nakon ubojstva, Suljanović se sa djecom preselio u Mexico City gdje je boravio sve dok nije čuo da je optužen za ubojstvo supruge i njenog ljubavnika.

Onda je Suljanović pokušao pobjeći u Bosnu i Hercegovinu, međutim uhvaćen je u Londonu te je izručen Sjedinjenim Američkim Državama.

– Ovaj čovjek je ubio dvoje ljudi, uključujući i majku svoje djece. Pokušao je pobjeći iz zemlje i tako izbjegne odgovornost, rekla je javna tužiteljica.

– Svi znamo da nasilje u obitelji može eskalirati u ubojstvo i zato je važno da dobijemo pravdu za žrtve u slučajevima poput ovog, dodala je.

Nakon osmodnevnog suđenja, Suljanović je proglašen krivim za teško ubojstvo i automatski je osuđen na doživotni zatvor.

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img

Najpopularnije vijesti

- Oglas -