Marketing

ZAŠTO SE OGLAŠAVATI NA INTERNETU?

Internet portali su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, svim korisnicima u svijetu koji imaju pristup Internetu. Korisnici sami biraju kada će pristupiti Web portalima, dok primjerice kod TV-a postoji vrijeme emitiranja: tko se u to doba zatekne pred ekranom vidi emitiranu reklamu. To nije zanemarivo, jer kad korisnik odluči posjetiti određene stranice, veća je vjerojatnost da će lakše prihvatiti informacije, i to ne samo one koje sam traži, nego i one koje mu se tamo nude.

Obzirom da se radi o interaktivnom i multimedijalnom medijima u kojima se informacije neprestano obnavljaju, korisnicima Internet portala dostupne su uvijek najnovije informacije, fotografije s mjesta zbivanja, video i audio snimci, a komunikacija s korisnicima je dvosmjerna.

Oglašavanjem na internetskim portalima je dobra za izgrađivanje imidža vaše tvrtke. Što ste više prisutni na općenitim portalima, veća je vjerojatnost da će ljudi zapamtiti ime vaše tvrtke i da će im vaše ime pasti na pamet upravo u trenutku kada zatrebaju vaše usluge.

Oglašavanje na Internetu osigurava vam povećanje posjećenosti vašeg web site-a što rezultira povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetitelja, a samim tim i većem broju potencijalnih klijenata.

POVEZIVANJE SA GEOGRAFSKIM PODRUČJEM

Želite li biti prisutni na određenom tržištu, izuzetno je važno da se oglašavate na portalu koji koristi većina internetske populacije odgovarajućeg tržišta. Upravo je ABCPortal.info jedan od najčitanijih news portal na području Hercegovine i jedan najčitanijih news portala u BIH.

ABCPORTAL.INFO

ABCPortal.info je počeo s radom 2008. godina s idejom da svojim čitateljima na najbrži način prezentira najnovije informacije iz BiH. U daljnjem je radu proširio svoje izvještavanje na šire područje tako da danas svojim čitateljima donosi informacije iz čitave regije i svijeta.

ABCPortal.info svakodnevno čita preko 25.000 čitatelja (gledano prema Google Analytics statistikama) tako da mjesečno bilježimo između 800.000 do 1 000 000 posjeta od kojih oko 85% čine posjete iz Bosne i Hercegovine(Podaci Google Analytics). Navedene brojke se svakodnevno povećavaju.

KOLIKO KOŠTA?

Oglašavanje na Internetu jeftinije je nego oglašavanje u većini drugih medijima. Osim toga Internet oglašavanje je učinkovitije od oglašavanja u ostalim medijima ako svoje reklamne poruke usmjeravate prema ciljnoj skupini jer se vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresirani za tip usluga ili proizvoda kakve nudite. ABCPortal.info nudi oglašivačima mogućnost postavljanje reklame na dio/ kategoriju stranice koji najbolje odgovara vašem proizvodu ili usluzi, odabirom rubrika na kojima će se prikazivati njihove reklame. Tako možete odabrati da se Vaša reklama prikazuje na svim stranicama (naslovnica + podstranice), ili odabrati prikazivanje samo na naslovnoj stranici, odnosno samo na vijestima iz jedne od rubrika (sport, gospodarstvo, lifestyle, automobili, kultura…)

Cijene oglasnih površina na Internet portalu ABCPortal info su izražene u CPM (cost per mile), odnosno izražena cijena se odnosi za 1000 prikazivanja Vaše reklame. Cijena ovisi od željene pozicije i količine zakupa prikazivanja. Za precizne ponude za oglašavanje na željenoj poziciji i za željenu količinu prikazivanja molimo pošaljite upit našem odjelu marketinga na mail: marketing@abcportal.info

ABCPortal.info na zahtjev oglašivača može isporučiti izvješće o realiziranoj reklamnoj kampanji. Izvješće prikazuje broj realiziranih prikazivanja reklamnog bannera, a može prikazivati i broj klikova na isti.

Kontakt

E-mail: abcportal123@gmail.com