Subota, 18 svibnja, 2024
- Oglas -

Bradara: Najveće tragedije pokažu jedinstvo, ovo je velika poruka ljubavi

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara odazvala se večerašnjoj humanitarnoj akciji, posebnom programu BHRT-a, u kojoj svi građani Bosne i Hercegovine, ali i šire, imaju mogućnost pomoći žrtvama razornih potresa koji su početkom veljače pogodili Tursku i Siriju.

Brojni su pozivi građana koje je primila.

“Bilo je mnogo poziva. Građani su imali želju pokazati solidarnost. Ovo je velika tragedija koja je pogodila Tursku i Siriju, i ona se može dogoditi svakome.”, kazala je Bradara.

Čak i u najvećim tragedijama, kako ističe Bradara, bh. građani pokažu jedinstvo.

“Mi tada pokažemo to jedinstvo i ujedinimo se. Ne smijem ni pomisliti što bi se dogodilo da se takvo nešto dogodi i nama, a nadam se da nikada neće. Zahvaljujem se svima koji su zvali. Pozivam i dalje sve građane Bosne i Hercegovine da pozovu i sudjeluju u ovoj humanoj akciji jer ljudima u Turskoj i Siriji to sigurno puno znači. Ova poruka ljubavi, svi ljudi koji su se javljali iz Bihaća, Sarajeva, Hercegovine, Zenice, Tuzle, umirovljenici, mladi ljudi, stariji… imali su svi poruke podrške”, istaknula je.

Bilo je i poziva u kojem su pored humanog doprinosa, poslane i poruke određenim političarima.

“Bilo je i poziva gdje su spomenuli kako očekuju bolje stanje u vlasti, da se svi bolje slažemo – mi političari. Imali su i pitanja za neke kolege, pa ću to i njima prenijeti. Većinom su svi bili pozitivno nastrojeni”, zaključila je.

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_imgspot_img

Najpopularnije vijesti