Subota, 18 svibnja, 2024
- Oglas -

Jedan neznatni Splićanin učinio djelo kojem se možemo samo diviti, uvidio kako neki imaju veći problem nego on

Priča o navodnom potezu nepoznatog muškarca u Splitu preplavila je društvene mreže, a prenosi je i Dalmatinski portal.

– Ovo moran podiliti s Vama, pogotovo za nas koje smo samohrane majke/očevi i svi mi koji imamo mališane i tražimo malo gnijezdo za naše piliće… Ostala san nedavno iznenada sama s djetetom i krenila sam tražiti nam stan. Osim ovih velikih nenormalnih cijena stalno su me i odbijali uz riječi da ima malo dijete i da će im uništiti stan – započela je Splićanka svoju priču te dodala da je zatim za ponedjeljak dogovorila razgovor s “normalnim najmodavcem”.

– Rekao je da postoji još jedna osoba koja je zainteresirana za stan, pa kako se dogovorimo. Nakon razgledavanja stana sjeli smo u kafić, nas četvero, ja i moj mali pilić te najmodavac i momak koji je došao poslije – prisjetila se te naglasila da je “najmodavcu bilo svejedno tko će u stan”.

Točnije, rekao je njoj i drugom zainteresiranom da se dogovore.

– Čim je najmodavac to rekao, momak je samo pogleda u mene i moga pilića, izvadio kuvertu u kojoj je već pripremio novac za polog i prvi mjesec najma i dao najmodavcu da je to kuverta za mene i dite. Pitala samo ga zašto i govorila da ne treba, a on je rekao da zna kako je to kad se nema, da dijete podignen na noge da će se on snaći – tvrdi Splićanka.

– Ostala san u šoku i suzama, kao i najmodavac. Ipak judi moji ima jako mali, ali veliki judi. Kad se najmanje nadaš, pojave se – dodala je i zamolila da “ako netko zna dečka, da mu javi da mu je do neba zahvalna”, dodaje.

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_imgspot_img

Najpopularnije vijesti