Subota, 18 svibnja, 2024
- Oglas -

Kraj potrage: Dječak koji je nestao u Sarajevu pronađen u Mostaru: Otela ga žena?

Nakon što smo objavili vijest o nestanku 14-godišnjeg dječaka iz Sarajeva okončana je potraga za istim. Na sreću dječak je pronađen živ i zdrav. U Mostaru.

Podsjećamo obitelj Arapović policijskim službenicima prijavila je nestanak mladića prije tri dana. Mladić je navodno u jutarnjim satima, oko 11h izašao iz obiteljske kuće i uputio se u nepoznatom pravcu.

Ovako nikad nije uradio čak i kad malo ode da prošeta i malo zakasni, zove da kaže kasnim da se ne brinemo. Evo tri dana ništa o djetetu ne znam – izjavio je otac nestalog dječaka iz Sarajeva za portal Crna-Hronika, prenosi oslobodjenje.ba

Sretan kraj trodnevne potrage za dječakom Hamzom potvrdio je otac 14-godišnjeg dječaka za portal Crna-Hronika.

Nakon tri dana sam pronašao svog sina. I vjerujte mi zabranjen mu je izlaz iz kuće, od sad će izlaziti samo sa mnom, bit će pod mojom kontrolom. Želim da se zahvalim i vama za objavu. Dječak je pronađen u Mostaru, na sreću živ i zdrav. Otišao je sa nekom starijom ženom i sa još dvoje djece. Prva ga je policija pronašla a mi smo oko Starog mosta tražili.

Žena ih dole odvela, vjerojatno ih nečim namamila. I policija u Mostaru je kaznila tu ženu, vjerujte mi sretan sam što je živ i zdrav pronađen. Neka ovo bude opomena za svu djecu i za roditelje, da im se ovako nešto ne dogodi.” – tvrdi Hamzin otac za portal Crna-Hronika.

Facebook komentari

Povezane vijesti

48,256FanovaLajkaj
850PratiteljaPrati
190PratiteljaPrati
- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_imgspot_img

Najpopularnije vijesti