O nama

ABCPORTAL.info je urbani news portal pokrenut idejom da u moru web portala i stranica na našem prostoru donese nešto drugačiji pristup odabiru informacija koje prezentiramo na našim stranicama. Politički totalno nepristrani i u dobroj mjeri nezainteresirani donosimo vam zanimljive teme iz ostalih sfera svakodnevnog života kako pojedinca tako i cjelokupnog društva. Na stranicama našeg magazina neće biti 'senzacionalnih' stvari, sve i svašta vijesti, kao i sveprisutnog i bespotrebnog tabloidnog žutila. Gradske teme, život u urbanim sredinama, vijesti iz gospodarstva, kulture, sporta, lifestyle rubrike i slično popunit će prostor našeg magazina.

U našim kolumnama nećete morati čitati nečija politička mišljenja koja bi vas mogla iznervirati, već razmišljanja o raznim životnim situacijama kroz koja svi prolazimo ili moramo proći. Ugodnu atmosferu ABCPORTAL.info upotpunit ćemo lijepim fotografijama, fotogalerijama kao i vašim fotografijama koje vi kao naši registrirani korisnici možete objaviti u rubrici 'Fotografije dana'.

Ekologija i priroda su svakako teme koje ćemo kroz naše rubrike i tekstove rado objavljivati. Sve prirodne ljepote naše domovine, šire regije, Europe i svijeta će vas sigurno zainteresirati a neke možda i potaknuti na putovanje i posjetu istima.

ABCPORTAL.info je moderno dizajniran portal sa odličnim informatičkim rješenjima. Surfanje našim stranicama činit će vam pravo zadovoljstvo

Dragi čitatelji dobro došli na stranice našeg magazina 

ABCPORTAL.info je u tijeku postupka registracije.

Kontakt

Logotip

Poštovani posjetitelji, ovdje možete preuzeti logotip, te ostali promo materijal portala u raznim formatima.